«Άδειασμα» Λάππα στους ΣΥΡΙΖΑίους που… έκλεισαν οικογενειακές υποθέσεις!

Σε αυστηρό τόνο έκρινε τους «ομοϊδεάτες» του το έμπειρο μέλος της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων–Ζεφυρίου–Φυλής, Ιωάννης Λάππας, για τις επιλογές τους στις δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημήτρη Μπουραΐμη στο Ζεφύρι, ο υποψήφιος κ. Ιωάννης Λάππας πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε επίθεση προς τους «συντρόφους» του.

Έκανε λόγο για «οικογενειακές υποθέσεις» και συμφέροντα που λειτούργησαν καταλυτικά ώστε να ενσωματωθούν στη παράταξη του Παππού.

Είναι ολοφάνερο ότι έχουν δημιουργηθεί τριγμοί στην τοπικη οργανωση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ μετά την προτίμηση κάποιων στελεχών να στηρίξουν δημόσια την παράταξη Παππού που «κλείνει το μάτι» στη γαλάζια πολυκατοικία.

Το χρονικό

Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων–Ζεφυρίου–Φυλής αρχικά είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε συναντήσεις με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Φυλής

και να αποφασιστεί από κοινού που θα προσχωρήσουν τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης.

 

Ωστόσο, στη πορεία για αδιευκρίνιστους λόγους… έστριψαν δια του αρραβώνος

και ανακοίνωσαν ότι o καθένας μπορεί να επιλέξει προσωπικά ποιον υποψήφιο Δήμαρχο θα στηρίξει.

Έτσι μια μερίδα της Τοπικής Οργάνωσης – που μέχρι πρότινος κατέκρινε τον κ. Παππού και τις δεξιές πρακτικές του – τα βρήκε εν μια νυκτί με τον νυν Δήμαρχο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή.

 

 

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Λάππας τόνισε:

«Εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν μόνοι τους να συνεργαστούν με τον κύριο Παππού και στα Λιόσια και ορισμένοι στο Ζεφύρι, δεν εκπροσωπούν κανέναν ΣΥΡΙΖΑ, καμία οργάνωση, κλείνουν οικογενειακές υποθέσεις».