Άρχισαν τα … όργανα στη παράταξη του Χρήστου Παππού

Ποια πρωτοπαλίκαρα του Παππού λογομάχησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο;

 

Άρχισαν τα.. όργανα στη παράταξη του Χρήστου Παππού με τα στελέχη του να εξαπολύουν βολές μεταξύ τους!

Παρά το γεγονός ότι στα έδρανα της αντιπολίτευσης ήταν μόνο οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καμπόλης και Κώστας Σκαμαντζούρας, σε ένα ήρεμο κατά τα άλλα Δημοτικό Συμβούλιο, τα στελέχη του Παππού μπορούν και μόνα τους να μετατρέψουν την αίθουσα σε γήπεδο!

Ο λόγος για τους Κρεμμύδα-Οικονομάκη οι οποίοι «αρπάχτηκαν» για λίγα λεπτά στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο,  μετά τις αιχμές του πρώτου για το κακό χάλι στη Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή, αλλά και τον δεύτερο να οχυρώνεται διότι ήταν ένας από τους προκατόχους του κ. Κρεμμύδα.

Το θέμα:

«Έκτακτη επιχορήγηση ποσού 405.345,49 ευρώ της Ενιαίας Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Δήμο Φυλής, για την κάλυψη πάγιων και τρεχουσών λειτουργικών αναγκών συντήρησης και προμήθειας υλικών, συσκευών και λοιπών μέσων κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018-2019».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμπόλης που καταψήφισε το θέμα, ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για το υπέρογκο ποσό που ζητούσε ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Φυλής, κ. Γιάννης Κρεμμύδας, κατά την εισήγησή του.

Ένταση ανάμεσα σε Κρεμμύδα και Οικονομάκη

Ακολούθησε μια τρικυμία εν κρανίω για τον κ. Κρεμμύδα ο οποίος για να προστατεύσει τον εαυτό του εξαπέλυσε επίθεση προς όλους τους προκατόχους, με την… μπάλα να παίρνει και τον Οικονομάκη.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος ένιωσε μια μομφή προς το πέρασμά του από το αντίστοιχο πόστο και εξαπέλυσε επίθεση προς τον κ. Κρεμμύδα τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οι διοικήσεις έχουν συνέχεια και οι υποχρεώσεις μεταφέρονται. Κι εγώ παρέλαβα από άλλον κι εσύ θα παραδώσεις σε κάποιον άλλον. Το θέμα είναι να μην αφήνεται απλήρωτο το ΙΚΑ του προσωπικού για πολιτικούς λόγους. Αυτά θέλω να ξεκαθαρίσω διότι δεν δέχομαι καμία λάσπη προς το πρόσωπό μου».

Ο κ. Κρεμμύδας απήντησε σε έντονο ύφος: «Ε λοιπόν εγώ θέλω να αφήσω μια νοικοκυρεμένη κατάσταση στους επόμενους, δίχως καμία οφειλή».