Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά!

Ο Αργύρης “έλυσε” τη σιωπή του! Όχι δεν παίρνει θέση για την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής, όχι ούτε για τις σφαίρες των Ρομά στα σχολεία, ούτε καν για τα rapid test που ζητούν οι γονείς!!!

Παρά μόνο για να προτάξει τα στήθη του υπέρ του Περικλή Μίγδου, για να “ψαρέψει” τον Χρήστο Ρούσσα αλλά κυρίως για να δικαιολογήσει την παχυλή παρουσία του στη διοίκηση!

Η σύγχυση όμως στο κείμενο είναι προφανής. Ξεκίνησε με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ξέπλυνε λίγο τον Μίγδο, έκανε ένα ¨ξεπλυματάκι” στις δικαστικές του διαμάχες και εν τέλει κατέληξε στον Νικόλαο Γιατράκο και τον καπετάν Μελέτη. Σκέτος αχταρμάς!

Μιας και αποφάσισε το τριήμερο να εργαστεί και να γράψει όταν όλες τις άλλες ημέρες του χρόνου … πετάει χαρταετό, ας του ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Σεβόμαστε τους Ηπειρώτες συμπολίτες μας, τον Πρόεδρο και τη διαδρομή του Σωματείου τους στην πόλη μας, αλλά και την ιστορία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν τόπο με βαριά κληρονομία ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι τοπικοί άρχοντες θα βρίσκονται στο απυρόβλητο, πολλώ δε όταν οι ίδιοι δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια που υπηρετούν… και η κριτική αφορά αποκλειστικά τα πρόσωπα, την πολιτική τους και στην κατάντια που έχουν περιέλθει οι “αδερφές” κοινωνίες!!! Πηγαίντε μια βόλτα στην Άνω Καλεντίνη, στο Κλειδί, στη Σκουλικαριά και θα χορτάσετε ανάπτυξη κι αυτοδυναμία! Όπως στη Φυλή ένα πράγμα!!!

Τα fylikanea.gr γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και θα είναι πάντα εδώ να τα λένε με το όνομά τους, όσο κι αν δε σας αρέσει και χαλάει τη… σούπα σας!

Για να τελειώνουμε…

Η Αδελφοποίηση με τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι τιμή και μόνο τιμή!

Η εκπροσώπηση των δυο ιστορικών Δήμων από άτομα σαν εσάς όμως είναι μόνο ντροπή!

Και για τους δημότες της Φυλής, και για τους δημότες των ορεινών χωριών της Άρτας!

Αμόλα καλούμπα!

%d bloggers like this: