Αλ. Κουλοχέρης: «Επιτακτική Ανάγκη Άμεσης Προμήθειας rapid tests από τον Δήμαρχο για σχολεία και δημότες»

 

 

Ανίκανος, Αδιάφορος για άλλη μια φορά ο Δήμος Φυλής.

Ενδιαφέρεται μόνο για τις αναθέσεις σε φίλους και συγγενείς και δεν έχει στρέψει στο βλέμμα του καθόλου στους δημότες του.

Σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οι Ρομά κυκλοφορούν χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και ο Παππούς στέλνει βοήθεια στο Καστελόριζο.

Στις δημόσιες υπηρεσίες δεν υπάρχουν αντισηπτικά ούτε καν για τους υπαλλήλους.

 

Αφουγκραζόμενος ο Κουλοχέρης την αγωνία των δημοτών και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι οικογένειες της πόλης μας,  προτείνει στον Παππού να αγοράσει τεστ  και να γίνουν στα σχολεία, στους καταυλισμούς, στους άπορους και γενικά σε όλους τους δημότες.

Ας δούμε έστω μια φορά αυτός ο Δήμαρχος να δίνει χρήματα για εμάς και όχι για εργολάβους, προμηθευτές,  συγγενείς και φίλους

 

Το δελτίο τύπου της παράταξης ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 

Ο αριθμός κρουσμάτων συνεχώς αυξάνεται στο Δήμο μας και ειδικότερα στις σχολικές μονάδες της πόλης, με τον κίνδυνο διασποράς να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικός για όλους μας.
Η διοίκηση Παππού  έως τώρα αντιμετωπίζει την πανδημία εφαρμόζοντας μόνο υπουργικές αποφάσεις, χωρίς να έχει πάρει καμία πρωτοβουλία για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 Ο Δήμαρχος Φυλής οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων Δήμων οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των δημοτών τους.

 

 

Πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, απευθυνόμενος στον ΕΟΔΥ  κατάφερε  να κάνει δωρεάν rapid tests στους δημότες του.
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος  αντιλαμβανόμενος την ευθύνη  και σεβόμενος τους δημότες του, προχώρησε σε αγορά 1000 rapid tests και 200 μοριακά, με έξοδα της δημοτικής αρχής, συμβάλλοντας στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών.

 

 

Στο Δήμο μας,  με τα αντισταθμιστικά ωφελήματα εκατομμυρίων ευρώ,
μια περιοχή επιβαρυμένη από τα απορρίμματα όλης της Αττικής,
μια περιοχή με κοινωνικές ομάδες που διαβιούν σε υγειονομικές βόμβες και δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ενέργεια για την προστασία μας.

 

Σε μια δύσκολη υγειονομική κρίση, η Δημοτική Αρχή κλεισμένη στο Δημαρχειακο Μέγαρο  , αποφεύγει το θεσμικό διάλογο, διοικεί εφαρμόζοντας ΚΥΑ, εργαλειοποιεί την πανδημία στον βωμό της επικοινωνίας, φωτογραφίζεται μπροστά από το υγειονομικό υλικό του Υπουργείου  και καπηλεύεται τα έργα της Περιφέρειας.

 

Εμείς, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα  την αγορά rapid tests, από ιδίους πόρους,
προκειμένου να γίνουν έλεγχοι
στα σχολεία μας, 
 σε άτομα της τρίτης ηλικίας ,
σε απόρους δημότες,
και μετέπειτα στις πλατείες μας για όλο τον κόσμο!
%d bloggers like this: