Αναγνώριση για τον πρωταθλητή μας Χριστόφορο Κατουρτσίδη

Ο Χριστόφορος Κατουρτσίδης είχε κατακτήσει το 2008 την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και πλέον διορίστηκε στο Δημόσιο λογω της συγκεκριμένης διάκρισης!

Πρόκειται για ένα αξιόλογο άνθρωπο και εξαιρετικό αθλητή!

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Την είδηση επικοινώνησε ο προπονητής του Νίκος Αποστόλου μέσω ανακοίνωσης από την σελίδα  της ομάδας ΑΟ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ

 

 

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαμε στη σημερινή μας προπόνηση, καθώς ο πρωταθλητής της ομάδας μας Κατουρτσιδης Χριστόφορος μας ενημέρωσε πως διορίστηκε στο Δημόσιο, λόγω της διάκρισης που είχε φέρει το 2008, κατακτώντας την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων! Η συγκίνηση και η περηφάνια μας για αυτόν τον αθλητή ήταν πολύ μεγάλη, αφενός γιατί μετά από τόσο μεγάλο διάστημα δικαιώθηκαν οι θυσίες που ειχε κάνει όλα αυτα τα χρόνια, αφετέρου γιατί αναγνώρισε τη συνεισφορά της ομάδας και του προπονητή μας Νίκου Αποστόλου στην επιτυχία αυτή αλλά και στην γενικότερη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, όντας οικογενειαρχης και πατέρας 2 πανεμορφων κοριτσιών πλέον.
Συγχαρητήρια Χριστόφορε για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, που σε επιβράβευσε για όλες τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που είχες κάνει! Η ομάδα μας σε ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερες στο άθλημα μας και στον σύλλογο μας!

%d bloggers like this: