Αποκαλύψεις Χειλαδάκη για τις απευθείας αναθέσεις Καμαρινόπουλου

Σε οδηγό νεκροφόρας και πρόσωπα που έχουν συγγένεια κάνει αναθέσεις έργων-προμηθειών ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, σύμφωνα με καταγγελίες του Γκίκα Χειλαδάκη.

 

Συγκεκριμένα, κρύος ιδρώτας έλουσε τους διοικούντες του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (2/10) μετά το αποκαλυπτικό ξέσπασμα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου , Γκίκα Χειλαδάκη, για τις σκοτεινές αναθέσεις που κάνει ο κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.

Σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ο κ. Χειλαδάκης,  έκανε λόγο για συγκεκριμένες εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα- προμήθειες και κατατμήσεις ποσών που επιφέρουν αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά του Δήμου.

Έκανε λόγο για εταιρείες που βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση και ανήκουν σε συγγενικά πρόσωπα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ένας εξ αυτών έχει ως κύριο επάγγελμα οδηγός νεκροφόρας!

Ο κ. Χειλαδάκης έβγαλε στη σέντρα τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος παρεμπιπτόντως έλειπε από τη συνεδρίαση, καθώς και όλη την παρέα του που διατυμπανίζει ότι βοηθά την τοπική κοινωνία.

Ας μας απαντήσει κάποιος

  • Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο κ. Καμαρινόπουλος αναθέτει στις συγκεκριμένες δυο εταιρείες που στεγάζονται στην ίδια διεύθυνση και ανήκουν σε συγγενικά πρόσωπα  απευθείας αναθέσεις τα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά :

τον περασμένο Μάιο : 9.275,20 +24.097,66

τον Σεπτέμβριο :11.374,00+9.660,00+9.554,00 

  • Δε τον ενημέρωσε κανείς ότι ο Δήμαρχος μετά την απόσυρση της υπογραφής του τον άφησε ως μόνο υπεύθυνο και υπόλογο  για τις απευθείας αναθέσεις στο νομικό πρόσωπο των παιδικών σταθμών;
  • Δε γνωρίζει ο κ. Καμαρινόπουλος ότι ο πολιτικός συνάδελφος κ. Σχίζας δεν υπογράφει τίποτα από τις μελέτες που του στέλνει;