Από το Ζεφύρι ο Εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ο 38χρονος εθελοντής έχασε τη ζωή του στις 6/8/2021 καθώς  τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία η οποία πλήττεται από τη μεγάλη φωτιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου, ΚΑΤ, στις 14:00 σήμερα διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης ζούσε στο Ζεφύρι και ήταν πατέρας δυο αγοριών

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 10 Αυγούστου  στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στα Άνω Λιόσια

 

Οι νεκροί μας έχουν και όνομα και πρόσωπο και οικογένειες και φίλους.
Δεν είναι ούτε νούμερα σε στατιστικές ούτε σκέτες ηλικίες .
Βασίλη τον έλεγαν και θυσίασε τη ζωή του για το κοινό καλό.
Να τον θυμόμαστε για πάντα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε..

 

 

Το αντίο γνωστού δημοσιογράφου στον εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος, γνωστός από την εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου», με μια ανάρτησή του αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του.

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του, τον 38χρονο εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

«Η απώλεια του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα στην φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία μας έχει συγκλονίσει. Πατέρας 2 παιδιών έσπευσε εθελοντής για την διάσωση περιουσιών. Και η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος του στέρησε την ζωή. Ήταν μόλις 38.

Ο χαμογελαστός άνθρωπος υπήρξε κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drone και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Είχε μόνο φίλους και πάντα θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θα είμαστε στο πλευρό της για απόδοση δικαιοσύνης».

 

 

%d bloggers like this: