«Απών» ο Δήμος Φυλής στην προσπάθεια αναχαίτισης του κορωνοϊού από τα Αστυνομικά Τμήματα της πόλης μας

 

 

Το μεγάλο βάρος του ελέγχου των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού σηκώνουν τα Αστυνομικά Τμήματα της πόλης μας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνετίσουν κυρίως τις άναρχες κοινωνικές ομάδες με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους.

 

Σε αυτό τον μαραθώνιο αγώνα της Αστυνομίας, μηδαμινή θεωρείται η συνεισφορά του Δήμου Φυλής προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία στην πόλη μας εν μέσω του lockdown και των χιλιάδων καθημερινών κρουσμάτων στη χώρα μας.

 

Τα Αστυνομικά Τμήματα, με τα όποια χρόνια προβλήματα, σηκώνουν ένα δυσανάλογο βάρος «χτενίζοντας» γειτονιές και καταυλισμούς Ρομά αντιμετωπίζοντας σε πολλές περιπτώσεις την επικίνδυνη αδιαφορία συμπολιτών μας που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας.

 

Σημειωτέον το άρθρο σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνει το αξιόλογο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και των δεκαοκτώ υπαλλήλων της

Η κριτική αφορά τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής που κατά την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού, εκτός από υποτυπώδεις παρεμβάσεις, δεν έχει απλώσει δίχτυ κοινωνικής προστασίας ούτε με προληπτικά μέτρα (rapid tests), αλλά ούτε με μέτρα ασφάλειας 

 

Όμως ο Δήμος Φυλής προτιμά να παραμένει θεατής των εξελίξεων, καθώς για τη δημοτική αρχή η πανδημία του κορωνοϊού είναι στις αρμοδιότητες της κεντρικής διοίκησης.

 

Η παιδεία, η υγεία, η ασφάλεια, ΟΛΑ!!!

 

Το μόνο που έχει κάνει σε αυτή την πανδημία η διοίκηση του Παππού είναι η ενημέρωση με τις ντουντούκες και κάποιες υποτυπώδεις απολυμάνσεις μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τα χιλιάδες ευρώ των έκτακτων χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Δήμο για τον κορωνοϊό.

 

 

%d bloggers like this: