Ασφαλής φιλική, εύκολη και οικονομική μετακίνηση από την ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ

 

Τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μετακινήσεων ολοένα και περισσότερων καταναλωτών, καθώς αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς και κατακτούν τους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων.

Ασφαλής φιλική, εύκολη και οικονομική μετακίνηση

 

 

 

 

 

 

Στην ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ  θα βρείτε οικονομικές λύσεις μετακίνησης και εξοικονόμησης ενέργειας, συμβάλλοντας με ενεργό τρόπο στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης των αστικών κέντρων.

 

Ηλεκτρικά Σκούτερ και με δίπλωμα αυτοκινήτου!

Η μετακίνηση με ένα ηλεκτρικό σκούτερ, αποτελεί τον οικονομικότεροεναλλακτικό και πιο οικολογικό τρόπο μετακίνησης. Πλέον τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν έρθει και καθιερωθεί στην Ελληνική καθημερινότητα, καθώς σημειώνεται 40% ετήσια αύξηση στην ζήτησή τους.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ ως γνωστόν αποτελούν μια άκρως οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση μετακίνησης, ενώ πλέον δεν απαιτείται η έκδοση διπλώματος για να τα οδηγήσει κάποιος στους δρόμους της Ελλάδας. Αρκεί το δίπλωμα αυτοκίνητου

Μπορεί ένας κάτοχος αυτοκινήτου να εξοικονομήσει χρήματα από τις μετακινήσεις του, γρήγορα και εύκολα, με το να στραφεί σε ένα τέτοιο σύγχρονο και άκρως οικονομικό ηλεκτρικό σκούτερ το οποίο καταναλώνει μόλις 1 ευρώ ανά 500 χιλιόμετρα.

 

 

Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο και τις νέες τεχνολογίες να της δίνουν συνεχώς καινούργια ώθηση, η μεγάλη εξάπλωση του σπαστού ηλεκτρικού ποδηλάτου ήταν κυριολεκτικά θέμα χρόνου.

Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο κυκλοφορεί στο κομμάτι της μετακίνησης εντός και εκτός πόλεως και αποτελεί ιδανική επιλογή που προσφέρει ευελιξία, εργονομία και φυσικά οικονομία.

Τα σπαστά ηλεκτρικά ποδήλατα είναι η επιτομή της εφαρμογής όλων των σύγχρονων τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζουν από άποψη σχεδίασης και αισθητικής. Μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει άλλωστε το γεγονός, ότι πλέον χιλιάδες καταναλωτές στον πλανήτη στρέφονται στα σπαστά ηλεκτρικά ποδήλατα, το μέλλον που έγινε παρόν.

Τι είναι το σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα “σπαστά’ ή αλλιώς και “πτυσσόμενα” ηλεκτρικά ποδήλατα είναι πρώτα απ’ όλα… ποδήλατα. Πρόκειται για ένα μέσο μεταφοράς που μπορεί να διπλωθεί και να μαζέψει, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αυτονομία μετακινήσεων, και χάρη στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, προσφέρει άνεση και οικονομία.

 

Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ στη διεύθυνση  Λεωφόρο Φυλής αρ.2 πόλη Φυλή-Χασιά, θα σας λύσει όλες τις απορίες σας αλλά και θα μπορέσετε να κάνετε test -ride και να αποκτήστε και εσείς ένα ηλεκτροκίνητο δίκυκλο !!!

Για οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  210-2412262

 

%d bloggers like this: