Βασιλείου Αθανάσιος: Σε τριτοκοσμική χώρα παραπέμπει το οδικό δίκτυο της Δροσούπολης

Τον έντονο προβληματισμό του και την αδιαφορία της διοίκησης Παππού για τους δρόμους της Δροσούπολης,καταθέτει ο πολιτευτής κ. Βασιλείου Αθανάσιος, σε ανάρτηση του στο facebook.

”Ακούμε από τη διοίκηση Παππού αλλά και διαβάζουμε από τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν μέσα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση για έργα, για ασφαλτοστρώσεις , για μεγαλόπνοα σχέδια περί αποκατάστασης της χωματερής , για ενεργειακό πάρκο και δωρεάν ρεύμα .

Την ίδια στιγμή μια βόλτα στο οδικό δίκτυο στην περιοχή της Δροσούπολης στη οποία και κατοικώ από το 2002 σε κάνει να αναρωτηθείς που ζουν αυτοί οι άνθρωποι της διοίκησης.

Εν έτη 2018 στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα το οδικό δίκτυο της περιοχής παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα με χωματόδρομους γεμάτους λακκούβες .

Την ίδια στιγμή που η περιοχή έζησε έναν οργασμό δόμησης μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1999 και μέχρι το 2010 με του συνδημότες μας να επενδύουν στην περιοχή το υστέρημα τους κατασκευάζοντας υπέροχες κατοικίες ο Δήμος εξακολουθεί προκλητικά να είναι απών και να μη προσφέρει τα αυτονόητα .

Τι πιο απλό από έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο με το αντίστοιχο πεζοδρόμιο .

Και να φανταστεί κανείς ότι οι άνθρωποι που έχτισαν πλήρωσαν τέλος κατάληψης πεζοδρομίου για να μπορέσουν να κάνουν έναρξη εργασιών.

Οι φωτογραφίες ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί είναι σημερινές από την οδό Αχέροντος , την οδό Νικοπόλεως και ένα στενό που συνδέει την Αχεροντος με την οδό Φιλιατρών στο 10ο Δημοτικό Σχολείο . Φαίνεται οι διοικούντες έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα του δημότη .