Βγάζει την ουρά του απέξω ο Οικονομάκης.

 

Αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί με το οικόπεδο στο Πανόραμα που το κατέχει παράνομα οικογένεια ΡΟΜΑ με την ανοχή του Δημάρχου. Γιατί όσο και να προσπαθεί ο κος Οικονομακης να μας πείσει ότι λειτουργεί αυθαίρετα ο Αργυρόπουλος δεν πείθει κανέναν.

 

Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις θα έπρεπε η συγκεκριμένη οικογένεια να αποχωρήσει από το σπίτι και ο Δήμος να γκρεμίσει το οίκημα, καθώς ο χώρος αποτελεί δημοτική περιουσία.

Πριν 6 μήνες και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την κατεδάφιση, προφανώς με εντολή Δημάρχου σταμάτησε η διαδικασία. Τον Σεπτέμβριο έγινε πάλι μια «υποτιθέμενη» επιχείρηση αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ακριβώς το ιδιο: η οικογένεια ΡΟΜΑ μένει σε οίκημα που δεν της ανήκει.

Παρών ήταν ο κος Οικονομάκης όταν ο Πρόεδρος των ΡΟΜΑ απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στην πόλη, αλλά δεν τον είδαμε να κάνει κάτι.

 

Χτες γέμισε το διαδίκτυο δημοσιεύματα, πατώντας στην αντιπάθεια που τρέφουν ΟΛΟΙ στο πρόσωπο του Αργυρόπουλου, στα οποία φέρεται ο Αντιδήμαρχος Μ. Οικονομάκης να επιρρίπτει ευθύνες για την κωλυσιεργία στην εκτέλεση της απόφασης του δικαστηρίου στον γενικό γραμματέα του Δήμου.

Είναι αστείοι, αλληλοκατηγορούνται και εξοντώνονται μεταξύ τους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν τον κόσμο.

Τι προσπαθεί να μας πείσει ο Οικονομάκης  ότι  ο Αργυρόπουλος ενεργεί αυθαίρετα από το Δήμαρχο;

Αν ο Οικονομάκης θεωρεί ότι ο Δήμαρχος του ΄΄ παρανομεί ” τι κάνει;

Αναλώνεται σε δημοσιεύματα και συνεντεύξεις;

 

Τι θα πει στους πρώην γείτονες του μιας και έζησε τα περισσότερα χρόνια στο Πανόραμα και η όποια εκλογική του δύναμη προέρχεται από την συγκεκριμένη περιοχή;

 

Ειλικρινά μας πέρανε για ανθρώπους χωρίς κρίση;

Εάν δηλαδή ο Δήμαρχος ήθελε να το κατεδαφίσει θα τον απέτρεπε ο γενικός;

Και εάν ο Οικονομάκης θεώρει ότι Δήμαρχος και ο Αργυροπουλος  προσπαθούν να κάνουν τα χατίρια της οικογένειες γιατί δεν παραιτείτε;

Θέλει σθένος να μπορείς να κοιτάς τους ψηφοφόρους σου στα μάτια και να λες: Προσπάθησα και δεν έκρυψα την αδιαφορία μου, την αδυναμία να διεκδικήσω για τους συνδημότες μου πίσω από την κατακραυγή στο πρόσωπο του Αργυρόπουλου.

Ο κ. Οικονομάκης καλό θα ήταν να τοποθετηθεί επακριβώς επί του θέματος και να ενημερώσει τους κατοίκους του Πανοράματος για την πάσα αλήθεια άλλα και για τις δικές του ευθύνες.

 

%d bloggers like this: