Γκάλοπ στην Πόλη. Πρώτος ο Κουλοχέρης

''AMBER ALERT'' Για το ποσοστό του Χρήστου

Ξαφνικά οι Κυριακές απέκτησαν ενδιαφέρον για κάποιους.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας η οποία δημοσίευσε γκάλοπ για τις τοπικές δημοτικές παρατάξεις.

Συγκεκριμένα το γκάλοπ έδινε 50,7% στον κ. Χρ. Παππού, ξαφνικά σήμερα είδαμε να ξεκινά διαδικτυακό γκάλοπ από τοπικό ιστοσελίδα.

Δε πέρασαν λίγα λεπτά και ήρθε η πρώτη δημοσίευση από blog φιλικά προσκείμενο στην διοίκηση, αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα δεν ισχύουν, ότι πρέπει να διαφυλαχτεί η ανωνυμία όσων ψηφίζουν.

Απάντησε όμως αμέσως ο διαχειριστής του site.

«Πρόθεση μας είναι μια απλή διαδικτυακή σφυγμομέτρηση η οποία δεν διενεργείται για κανέναν πονηρό σκοπό και εξ ορισμού δεν επικαλείται επιστημονικές βάσεις. Αποτελεί μια από τις δεκάδες διαδικτυακές μετρήσεις οι οποίες προσφέρονται απλόχερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω το το point του κειμένου σας, ειδικά από τη στιγμή που κάποιος που δεν θέλει να πάρει θέση, μπορεί πολύ εύκολα να κλικάρει και να σβήσει την ψήφο του η να μην συμμετάσχει!».

Tα αποτελέσματα μέχρι στιγμής( 18:00) είναι:

ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ : 128

ΠΑΠΠΟΥΣ : 86

ΡΟΥΣΣΑΣ: 65

ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ :28

ΑΒΡΑΜΗΣ : 16

ΤΣΕΛΑΣ: 15

ΖΑΠΑΝΤΗΣ : 11

ΚΑΝΕΝΑΝ : 3

ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ/ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ/ΛΕΥΚΟ : 13

 

Δε ξέρουμε ακριβώς πως θα κλειδώσουν τα αποτελέσματα. Εκείνο που γίνεται ολοφάνερο είναι ότι φυσικά δεν ισχύει το 50,7% που διαδίδει η διοίκηση, ενώ τα ποσοστά του Κουλοχέρη διαψεύδουν την άστοχη δημοσκόπηση που τον θέλει στο 5,1%.

Αξίζουν  συγχαρητήρια στον εμπνευστή της δημοσκόπησης και θα αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Καθώς είναι καλό βήμα για τους αναγνώστες να δείξουν 3 μήνες πριν τις εκλογές την πρόθεση ψήφου για τη Δημαρχία της Φυλής.