Γνωρίστε τα κομμωτήρια της Λ. Φυλής στα Άνω Λιόσια!

Τα fylikanea.gr έκαναν ένα μικρό οδοιπορικό στα κομμωτήρια της Λεωφόρου Φυλής και σας τα παρουσιάζουν…

Πρόκειται για χώρους έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας όπου οι έμπειροι κομμωτές προσφέρουν σε ελκυστικές τιμές ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

 

«ΕΛΕΝΑ»

Έναν εντυπωσιακό χώρο, με μια ιδιαίτερη διακόσμηση και ένα ζεστό περιβάλλον έχει δημιουργήσει η ιδιοκτήτρια Έλενα Καραγιάννη στα Άνω Λιόσια. Η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός συναντιούνται στο κομμωτήριο «ΕΛΕΝΑ» όπου το εξειδικευμένο προσωπικό με μια μεγάλη εμπειρία και γνώση των πιο εξελιγμένων τεχνικών θα κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη και θα αναδείξει την φυσική ομορφιά σας.

Το κομμωτήριο «ΕΛΕΝΑ» είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, βαφή, κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία.

Οπότε αν πάτε στην «ΕΛΕΝΑ» για βαφή, ανταύγειες, κούρεμα ή ακόμη και μια ολοκληρωμένη μεταμόρφωση, οι έμπειροι κομμωτές μπορούν να αναγνωρίσουν όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας και να χαρίσουν και πάλι στα μαλλιά σας την υγεία και τη λάμψη που ονειρεύεστε.

Η ιδιοκτήτρια

Η Έλενα Καραγιάννη δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία 13χρόνια, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική δράση σε δυο μεγάλες αλυσίδες κομμωτηρίων. Έπειτα ασχολήθηκε με τηλεόραση και επιδείξεις μόδας σε μεγάλους σχεδιαστές της χώρας μας.

Σήμερα ανήκει στην καλλιτεχνική ομάδα της Ελλάδας της HCF όπου βγάζουν μόδα σε ότι αφορά τα μαλλιά, δυο φορές το χρόνο, σε συνεργασία με  μεγάλους οίκους μόδας ανά τον κόσμο, τις μεταφέρουν στους Έλληνες κομμωτές μέσω της l’oreal professional όπου είναι σπόνσορες. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούν είναι πάντα πρωτοποριακές γιατί η μόδα εξελίσσεται διαρκώς, και η όρεξη τους για το καινούργιο είναι πάντα αστείρευτη.

Κομμωτήριο «ΕΛΕΝΑ»
Λεωφόρος Φυλής 167, Άνω Λιόσια
Τηλ.: 2102474169

 

 

 

Deja Vu

Το κομμωτήριο «Hair&Make up Artist Coiffure Deja Vu» είναι ένας χώρος έμπνευσης και ομορφιάς που συνδυάζει την εμπειρία των ιδιοκτητριών με το ταλέντο της νέας γενιάς.

Οι αδερφές Ειρήνη και Φωτεινή Ζήβα μέσα στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης, πριν από 7 χρόνια, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο κομμωτήριο στα Άνω Λιόσια με δεδομένη την αγάπη για την περιοχή τους.

Η 20ετή πείρα τους σε συνδυασμό με το ταλέντο νέων κοριτσιών παρέχουν εντυπωσιακές υπηρεσίες με εξειδίκευση στη περιποίηση μαλλιών και νυχιών, αλλά και το μακιγιάζ.

Η επιτυχία του «Deja Vu» ωστόσο κρύβεται στο οικογενειακό κλίμα που μπορεί κανείς να αντικρίσει σε έναν θερμό και σύγχρονο χώρο.

Το «Deja Vu» είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου, βαφή, κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ, ενώ σύντομα θα προστεθούν και νέες υπηρεσίες.

 

Το μήνυμα της ιδιοκτήτριας;

Τα μαλλιά μας υπογραμμίζουν τις διαφορετικές φάσεις και περιόδους στην ζωή μας ανάλογα με το τι έχουμε και τι θέλουμε να δείχνουμε.

Όταν μια γυναίκα είναι μαθήτρια η φοιτήτρια τα μαλλιά της δείχνουν ανέμελα με υγεία… σε φυσικές κυρίως αποχρώσεις!

Με απαλές τεχνικές π.χ μπαλεγιάζ sun kissed, freehand techniques, η μεγάλες και έντονες αντιθέσεις με ξανοιγμένα τμηματικά η συνολικά ξανοιγμένα μαλλιά , pastel αποχρώσεις , έντονα γεωμετρικά κουρέματα η ακόμα και ξυρισμένα μαλλιά η τμήματα .

Όταν η γυναίκα θα βγει στον επαγγελματικό χώρο τότε θέλει τα μαλλιά της να εμπνέουν δυναμισμό, σιγουριά αλλά και να είναι ερωτεύσιμη μέσα από την εικόνα της.

Τα χρώματα και οι τεχνικές εργασίες που επιλέγει να κάνει είναι η πιο σκούρες η πιο ανοιχτές από την απόχρωση της επιδερμίδας της .

Τα κουρέματα της είναι καλό να έχει διαφορετικά μήκη και φιλαρίσματα η να έχουμε φράντζες η αφέλειες γύρω από την περιοχή των ματιών.

Όταν μια γυναίκα έχει πολλές και ταυτόχρονες υποχρεώσεις π.χ παιδιά οικογένεια και εργασία ο χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος έως καθόλου.

Τα μαλλιά της πρέπει να έχουν ένα ωραίο χρώμα με διαφορετικές τεχνικές.

Όταν μια γυναίκα ωριμάζει τότε τα μαλλιά της μπορούν και μας εμπνέουν να ζωγραφίσουμε γιατί κάποιες από αυτές έχουν λευκά μαλλιά.

Οπότε άλλοτε με ανταύγειες δίχρωμες , με metals color και άλλες τεχνικές

Εμείς οι γυναίκες όταν μεγαλώνουμε νομίζουμε ότι δεν είμαστε το ίδιο σαγηνευτικές όσο πριν.

ΛΑΘΟΣ!!!

Συναντήστε ένα σύμβουλο – κομμωτή και ανακαλύψτε μαζί του διαφορετικά μονοπάτια και ζήστε την εμπειρία μέσα στον χρόνο.

Η υπογραφή της γυναίκας είναι 2 πράγματα:

1) Το άρωμα της

2) Η προσωπικότητα της που με σεβασμό αγκαλιάζουμε

Déjà vu
Λεωφόρος Φυλής 178, Άνω Λιόσια
Τηλ.: 21 0247 0664

 

 

 

 

Moschopoulos

Το κομμωτήριο «Moschopoulos» λειτουργεί στα Άνω Λιόσια και έχει ενεργή παρουσία στον χώρο της κομμωτικής από το 1994 και την αντίστοιχη εμπειρία που είναι σε θέση να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή σας.

Βρίσκεται στο κέντρο των Άνω Λιοσίων, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο που δημιουργήθηκε με μεράκι προκειμένου να προσφέρουμε απόλυτα υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες περιποίησης.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο δυναμικό, παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών κομμωτικής. Σε αυτόνομους χώρους λειτουργούν ανδρικές κομμώσεις, παιδικό κούρεμα και η απόλυτα καταρτισμένη ομάδα την γυναικείας περιποίησης και φροντίδας. Ο Νίκος Μοσχόπουλος και ο Στέφανος συμμετέχουν σε τακτικά επιμορφωτικά και εξειδικευμένα σεμινάρια παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο.

Με μια τηλεφωνική επικοινωνία ή κλείνοντας ένα ραντεβού, μπορείτε να αναζητήσετε μαζί μας τις πιο κατάλληλες λύσεις που σας ταιριάζουν.

Κομμωτήριο «Moschopoulos»
Λεωφόρος Φυλής 135, Άνω Λιόσια
210 2313937

Mirror the hair

Το κομμωτήριο «Mirror the hair» είναι ένας μοντέρνος, κομψός χώρος που από το 2014 οι γυναίκες αναζητούν για να απολαύσουν κάποιες ώρες χαλάρωσης και καλλωπισμού σε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον.

Η Λεντιάνα Τανιέρη σας υποδέχεται σε έναν χώρο έμπνευσης και ομορφιάς που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τις τιμές της.

Το κομμωτήριο «Mirror the hair» ακολουθεί τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, γνωρίζοντας τέλεια τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και προσφέροντας την ανανέωση που χρειάζεστε στα μαλλιά σας.

Οπότε εφόσον θέλετε να κάνετε μια επιτυχημένη αλλαγή στα μαλλιά σας, είναι ευκαιρία να γνωρίσετε μια νέα εμπειρία ολοκληρωμένης περιποίησης μαλλιών στο «Mirror the hair».

Mirror the hair
Λεωφόρος Φυλής 125, Άνω Λιόσια
2102487433

Barber Shop Αντωνόπουλος

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, αλλά και σύγχρονο μπαρμπέρικο, ένας χώρος καθαρά ανδρικός, όπου επικρατεί η vintage διακόσμηση, οι παλαιού τύπου καρέκλες κουρείου, που αποτελεί καταφύγιο για άνδρες όλων των ηλικιών.

Στο Barber Shop «Αντωνόπουλος», σε έναν χώρο άψογης αισθητικής το έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε απόσταση αναπνοής, λοιπόν, από το κέντρο των Άνω Λιωσίων, το barber shop, αποτελεί ένα αμιγώς meeting point για τους νεαρούς και τους κυρίους που προσέχουν την εμφάνισή τους.

Το Barber Shop «Αντωνόπουλος» είναι ένας αυθεντικός αντρικός προορισμός περιποίησης και χαλάρωσης και σας περιμένει…

Barber Shop Αντωνόπουλος
Λεωφόρος Φυλής 115, Άνω Λιόσια
2102475828