Δήμαρχε θα βοηθήσεις τα παιδιά μας;

Η ΓΓΑ εξέδωσε διευκρινιστικές οδηγίες για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια και η είσοδος θα επιτρέπεται, υποχρεωτικά μόνο μετά τη διεξαγωγή rapid ή self test, ανάλογα με τα ηλικιακά όρια που έχουν τεθεί.

Μετά την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων, με τα τωρινά δεδομένα, θα ισχύουν τα παρακάτω:

Αθλητές έως 11 ετών: 2 self test ανά εβδομάδα.

Αθλητές 12-15 ετών: 1 rapid test την εβδομάδα και 1 self test την εβδομάδα.

Αθλητές 16 ετών και άνω: 2 rapid test την εβδομάδα.

Γεγονός  που σημαίνει ότι το κόστος για μια οικογένεια με δυο παιδιά είναι τεράστιο και θα έχει ως επακόλουθο την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Έχουμε γίνει δέκτες  της αγωνίας  αρκετών γονιών που δεν μπορούν να σηκώσουν το κόστος και φοβούνται ότι για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά τους θα στερηθούν τον αθλητισμό.

Ζούμε σε έναν Δήμο με τεράστια έσοδα, που θα έπρεπε εκ προοιμίου ο αθλητισμός να ήταν ΔΩΡΕΑΝ για όλους,

Αναμένουμε από τον  κ. Παππού  και τον κ. Μαυροειδή, να επιδείξουν ευαισθησία σε αυτό το θέμα που βαραίνει τον οικογενειακό προγραμματισμό των οικογενειών

και  να χρησιμοποιήσουν τον πακτωλό των χρημάτων της χωματερής προχωρώντας άμεσα  σε προμήθεια test για όλα τα παιδιά του Δήμου μας, είτε συμμετέχουν σε συλλόγους του Δήμου ή σε ιδιωτικούς συλλόγους ανακουφίζοντας  έτσι  τις οικογένειες των δημοτών και προσφέροντας σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις αθλητικές δραστηριότητές.

Δεν μας ενδιαφέρει εάν η κυβέρνηση δεν έδωσε τέτοια εντολή στους Δήμους, δεν μας νοιάζουν οι άλλοι Δήμοι.

Κανένας άλλος Δήμος δεν έχει σκουπίδια, κανένας άλλος Δήμος δεν εισπράττει τόσα χρήματα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να  κάνουν κάτι  για τα παιδιά αυτού του Δήμου και να μην περιορίζονται σε αναθέσεις σε ξαδέρφες, συνέταιρους και φίλους,

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: