Δημότης Χτυπήθηκε από 2 Ρομά με τσιμεντόλιθους και ο Παππούς λέει ότι έκανε το χρέος δωρίζοντας κτίριο και περιπολικά !!

Ο Δήμος δηλώνει επίσημα ότι δεν φέρει καμία ευθύνη

Ακόμη μια καταγγελία από δημότισσα…..και η  διοίκηση δηλώνει επίσημα

”Οι ευθύνες για την καταπολέμηση της παραβατικότητας δεν ανήκουν στο Δήμο”

 

” Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ “, ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ”

 

 

25χρονοι Ρομα με Smart των 30.000 ευρώ χτυπησαν με τσιμεντόλιθο 40χρονο κάτοικο

– Στις 4 τα ξημερώματα περνούσαν με τη μουσική στη διαπασών

– Του προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο και πλέον νοσηλεύεται

 

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Ένα άγριο επεισόδιο, με κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό ένος 40χρονού εκτυλίχθηκε τα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, στα Άνω Λιόσια. Δύο 25χρονοί Ρομά, εμφανίστηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή με τη μουσική από το πανάκριβο Smart Brabus στη διαπασών προκαλώντας ηχορύπανση. Αυτό προκάλεσε την διαμαρτυρία των γειτόνων, ενώ δύο εξ αυτών βγήκαν στον δρόμο για να κάνουν παρατήρηση στους δύο νεαρούς.

Εκείνοι αντέδρασαν βρίζοντας τους και στη συνέχεια οι δύο περίοικοι τους κυνήγησαν. Τότε, οι Ρομά έβαλαν όπισθεν με σκοπό να τους χτυπήσουν ενώ βγήκαν και από το αμάξι.

Ο ένας εκ των δύο, σήκωσε τσιμεντόλιθο από διπλανό χωράφι που ήταν γεμάτο μπάζα και επιτέθηκε, πισώπλατα, στον 40χρονο. Το χτύπημα βρήκε τον άνθρωπο στον αυχένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί στο έδαφος.

Με τον ίδιο τσιμεντόλιθο αλλά και με μπουνιές και κλωτσιές άρχισαν να τον χτυπούν με μανια σε όλο του το σώμα προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Από τα βίαια χτυπήματα, προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο του 40χρονου ενώ του κόπηκε και ο τένοντας. Ο 40χρονος πλέον νοσηλεύεται ενώ έχει ήδη χειρουργηθεί στο γόνατο του.

 

 

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

”Χτυπήθηκε από 2 Ρομά με τσιμεντόλιθους γιατί τόλμησε να τους ζητήσει να χαμηλώσουν τη μουσική που ήταν στη διαπασών σε ώρα κοινής ησυχίας.
Η μητέρα του και ο αδελφός του που ήταν αυτόπτες μάρτυρες τους άκουσαν να φωνάζουν μεταξύ τους..”τελείωσε τον”.
Γεμάτη θύμο και αγανάκτηση η δημότισσα συνεχίζει
Πάμε πάλι για να το καταλάβετε…χτυπήθηκε άνθρωπος με τσιμεντόλιθο στον αυχένα, στο στήθος και στο γόνατο γιατί ζήτησε να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής.
Ζει απλά από καθαρή τύχη.
Είστε παντελώς ανύπαρκτοι εκεί στο δήμο?
Υπάρχουν περιοχές στα Άνω Λιόσια που είναι αφημένες και παρατημένες στην εγκληματικότητα και την παραβατικότητα.
Δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι περιοχές?
Δεν είστε ικανοί να ελέγξετε την κατάσταση?
Ανήκουν σε άλλο πλανήτη?
Είναι φυσιολογικό όλο αυτό?
Αυτή είναι η εικόνα του δήμου Φυλής που δείχνετε προς τα έξω?”
Ή όλα αυτά μοιάζουν ασήμαντα και βαρετά για την αισθητική σας?
%d bloggers like this: