Δικαιώνει τον Κ. Σκαμαντζούρα η ομολογία του πρώην ταμία Κ. Μπράβου

Μια ηχηρή παρέμβαση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2019, έκανε ο πρώην ταμίας του Δήμου Φυλής ο οποίος δήλωσε ευθέως ότι ο Σκαμαντζούρας δεν έχει σχέση με το ένταλμα.

Με αφορμή την παρουσία του Κώστα Μπράβου στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Κώστας Σκαμαντζούρας άδραξε την ευκαιρία και του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με το ένταλμα που φέρεται πως έχει την υπογραφή του.

Ο πρώην ταμίας Δήμου Φυλής, κ. Κώστας Μπράβος απάντησε δημοσίως και καταγράφηκε στα πρακτικά ότι ουδέποτε ο κ. Κώστας Σκαμαντζούρας, πρώην πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», έχει υπογράψει το ένταλμα των 653.000 ευρώ, το οποίο και δεν κατατέθηκε ποτέ στο λογαριασμό όψεως που τηρούσε το νομικό πρόσωπο στην Εθνική Τράπεζα, γεγονός που επιβεβαιώνει επίσημα το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Σε επικοινωνία του fylikanea.gr με τον Κώστα Σκαμαντζούρα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Μπράβο για την ειλικρινή στάση του απέναντι στη «λάσπη» που έχει δεχθεί, ενώ μας ενημέρωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από αυτή την εξέλιξη και επιφυλάσσεται ότι θα φέρει το επόμενο χρονικό διάστημα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: