Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Σκαμαντζούρα στο «Σκηνικό»

Πανέτοιμος για τη μάχη των εκλογών ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου δήλωσε ενώπιον εκατοντάδων φίλων, στελεχών και ψηφοφόρων του, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Σκαμαντζούρας, με τη παράταξη «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα».

Σε μια όμορφη βραδιά στο γνωστό καφέ των Άνω Λιοσίων, το «Σκηνικό», ο Κώστας Σκαμαντζούρας προσκάλεσε γνωστούς και φίλους για να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν καλύτερα τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής και επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη.

Στον χαιρετισμό του, ο Κώστας Σκαμαντζούρας, όντας εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και γνώστης των αυτοδιοικητικών, στηλίτευσε τα κακώς κείμενα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξουν την παράταξη του Κουλοχέρη για να αλλάξει η κατάσταση στη πόλη.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στους βασικούς άξονες του προγράμματός του και συνομίλησε κυρίως με τη νεολαία στην οποία κατά καιρούς έχει δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ομιλίες του.

Οι δυο τους ανέφεραν τους ισχυρούς δεσμούς που τους συνδέουν καθώς εκτός από παλιοί φίλοι είναι και γείτονες στην περιοχή του Άγιου Νικολάου, έχοντας αναμνήσεις και όμορφες ιστορίες από τα Άνω Λιόσια.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβολους, κ. Λεωνίδας Μίχας και η επιλαχούσα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αττικής, κα. Κατερίνα Κάραλη.