Εγκαίνια της σχολής “Dance For Us” με Mega Χριστουγεννιάτικο Party

Τα επτά χρόνια δημιουργίας “Dance For Us” επισφραγίζει η εξαίρετη καλλιτέχνιδα Σίσσυ Πιτέλη με τα εγκαίνια του νέου της χώρου. 

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο party θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 σε έναν σύγχρονο χώρο (Πίνδου 19 & Καλλιδρομίου, Άνω Λιόσια) με ελεύθερη είσοδο.

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά για μικρούς και μεγάλους, την μουσική θα βάλει ο DJ Οδυσσέας Μπούρος και το μενού θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος σεφ Γιώργος Καπέρδας. Επίσης, ένας μωβ Άη Βασίλης θα φέρει την μαγεία των Χριστουγέννων με πολλές εκπλήξεις, ενώ αντί για δώρα και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για την αγορά επαγγελματικής φωτογραφικής κάμερας για τις καθημερινές καλλιτεχνικές ανάγκες των παιδιών.

Επίσης θα έχει Live Cooking, Επαγγελματική Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση, προβολή φωτογραφιών σε γιγαντοοθόνη.

Δίπλα της θα βρίσκονται παλιοί και νέοι μαθητές, συνεργάτες άνθρωποι από τον χώρο της Τέχνης, συγγενείς & φίλοι.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν χώρο αντάξιο του επιπέδου της Σίσσυ Πιτέλη, η οποία έχει διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο και υπόσχεται ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα με ομαδικά μαθήματα για μικρούς και μεγάλους.

Η νέα σχολή χορού της Σίσσυ Πιτέλη δημιουργήθηκε με αγάπη και όρεξη για νέες χορευτικές διαδρομές και είναι έτοιμος να υποδεχτεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του χορού!

%d bloggers like this: