ΕΚΤΑΚΤΟ Η ”σύμπραξη” του αιώνα : Παππούς – Μπουραΐμης – Καμπόλης …ΦΕΡΝΟΥΝ την ανάπτυξη στο Δήμο Φυλής

Παίρνει σάρκα και οστά η «σύμπραξις» Παππού – Μπουραΐμη – Καμπόλη για χάρη του νέου αναπτυξιακού οργανισμού που επαναφέρει στις μνήμες μας το «φάντασμα» της αμαρτωλής Δ.Ε.Τ.Ε.Α.Λ.Α.
 
Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη (22/6) δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής αποφασίστηκε και επίσημα η σύσταση του  νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού με διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.» καθώς και ο ορισμός των εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου που φαινομενικά επισφραγίζει μια ευρύτερη «σύμπραξη» του παλιού πολιτικού κατεστημένου, που ζει εις βάρος μας εδώ και 30 χρόνια.

 

 

 

Ουσιαστικά, καθ’ υπόδειξη της δημοτικής αρχής όλα τα μέλη ΑΛΛΗΛΟΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ  για να προκύψει η εξής σύνθεση:

  • 4 μέλη της διοίκησης Παππού : Παππούς- Αρβανιτάκη- Κουράση- Γεωργιάδης

 

  • Διευθύνοντα Σύμβουλο τον ”γνωστό σε όλους μας” πολιτευτή  με τη  ΝΔ,  Σταμάτιο Πουλή

 

  • Σταμάτης Αβράμης, ένα  άφαντο  μέλος της συνδιοίκησης Παππού- Μπουραΐμη. Γνωστός σε όλους μας για το «τεράστιο»  έργο που άφησε πίσω του τα 20 χρόνια που διοίκησε τη Φυλή ,  (ένας ΝΕΟΣ … ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ  υποψήφιος για τις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές με την παράταξη του Παππού, καθοδηγούμενος από τον μέντορα του Μπουραΐμη)

 

  • και τέλος με τη μεγάλη επιστροφή του αυτοπροτεινόμενου μέλους και ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Καμπόλη που έτυχε καθολικής αποδοχής από τους παλαιούς του συντρόφους.

Όπως είναι κατανοητό ο Παππούς πάντα έχει μια καρέκλα για όλα του τα εγγόνια 

 

 
Από αυτή τη διαδικασία για τον ορισμό μελών στο Δ.Σ., ο Κουλοχέρης απέσυρε την  υποψηφιότητα μέλους και τόνισε ότι δεν

 «νομιμοποιήσουμε» με την ψήφο μας τους ανθρώπους που καταγγέλλουμε, τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη, τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας χρεώνουν μέρα με τη μέρα.

Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ‼

Δε συμμετέχουμε σε κανένα πάρτι ‼

 

ενώ  μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ζαπάντης.

 
Αναλυτικά οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του νέου αναπτυξιακού οργανισμού είναι οι εξής:
%d bloggers like this: