ΕΚΤΑΚΤΟ: Τριγμοί στην παράταξη Παππού μετά από τη δημοσκόπηση για το Δήμο Φυλής

Τα fylikanea.gr κάνουν μια προσπάθεια να διαγνώσουν τα δημοσκοπικά ευρήματα του paraponofylis.blogspot.com που έρχονται να αλλάξουν μια για πάντα τα δεδομένα στο Δήμο Φυλής .
Οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους μια νέα δημοσκόπηση που έλαβε χώρα από 26-28 Σεπτεμβρίου 2020και στην οποία συμμετείχαν 13.132 συμπολίτες μας!
Αν υποθέσουμε ότι ο πληθυσμός του Δήμου αγγίζει τις 45.000 τότε μιλάμε για ένα δείγμα του 20% δηλαδή του 1/5 του πληθυσμού μας.
Οποιαδήποτε ομοιότητα των συμμετεχόντων με τις 12.737 ψήφους που έλαβε η παράταξη Παππού κρίνεται συμπτωματική.

Ας δούμε αναλυτικά:

Μηδέν παραβατικότητα!

Σε μια πόλη που όλα δουλεύουν «ρολόι» είναι παράλογο το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό (63,1%) ανησυχεί για την παραβατικότητα, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος δηλώνει ότι έχουμε μηδέν παραβατικότητα και οι κάτοικοι νιώθουν ασφαλείς.

 

Ένα παράλογο ποσοστό που ευτυχώς εξισορροπεί η αδιαφορία του κόσμου για θέματα όπως η χωματερή, η διαφθορά και γενικά ο δείκτης ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

 

Σωστά οι δημοσκόποι δεν συμπεριέλαβαν θέματα όπως οι κτιριακές υποδομές στα σχολεία μας, η δημοτική συγκοινωνία, η καθαριότητα, καθώς έχουν λυθεί προ πολλού στην πόλη μας.🤣🤣🤣

 

Τριγμοί στην παράταξη Παππού!

 

Εσωτερικές διαμάχες στη διοικούσα δημοτική παράταξη δημιούργησε η νέα δημοσκόπηση στο Δήμο Φυλής.
Ο κόσμος αξιολόγησε ως τα πιο σημαντικά «γρανάζια» της διοίκησης τον Θανάση Σχίζα και την Ελένη Λιάκου,
ενώ αντιθέτως γύρισε την πλάτη στον προβεβλημένο Μιχάλη Οικονομάκη  που τρώει την… σκόνη ακόμη και από τον Γιώργο Κρητικό.
Εκτός της δημοσκοπικής «πίτας» ο λαοφιλής Γιώργος Αβράμης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και οι δυο αδικημένοι Αντιδήμαρχοι σκέπτονται το αίτημα επανάληψης της δημοσκόπησης.  🤣🤣🤣
Σαφάρι φωτογραφήσεων από Χατζητρακόσια και Κρεμμύδα μπροστά σε αντισηπτικά μετά τα χαμηλά ποσοστά τους .🤣🤣🤣
Νομικά θα κινηθεί η μη ανιχνεύσιμη Χρυσούλα Κουράση που χαρακτηρίζει τη δημοσκόπηση οργανωμένη πολιτική σκευωρία.🤣🤣🤣
Το ενδεχόμενο νέας δημοσκόπησης στον Φύλαρχο εξετάζει ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος ενοχλήθηκε με το 6,1% που δεν προτιμά Παππού.
🤣

Κάλπες τέλος!🤣🤣

 

Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και η θετική αποτίμηση της διαδικτυακής δημοσκόπησης

έχει φτάσει ως τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο,
ο οποίος σκέφτεται να υλοποιήσει πιλοτικά διαδικτυακές εκλογές στον Δήμο Φυλής, τόσο λόγω της επιτυχημένης δημοσκόπησης του blog όσο και για την προστασία διασποράς κορωνοϊού στο εκλογικό σώμα.🤣🤣🤣

 

Σκέψεις για κάλπες της ψηφιακής πλατφόρμας paraponofylis.gov.gr, η οποία στήνεται από τον Ιούνιο με απευθείας ανάθεση της δημοτικής αρχής σε έπιπλα γνωστής εταιρείας των Άνω Λιοσίων.
🤣🤣🤣  Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την κοινότητα Ρομά της πόλης,
που έχει ξεσηκωθεί και απειλεί να κλείσει εντελώς τη (μισοκλεισμένη) Λεωφόρο Φυλής λόγω της απώλειας της εκλογικής μίζας,
ενώ οι πιο ψύχραιμοι έχουν αρχίσει ήδη ταχύρρυθμα μαθήματα πληροφορικής για να πάρουν μέρος στις διαδικτυακές εκλογές.
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή την πόλη.
Ας τελειώνουμε με τα παπαγαλάκια που θέτουν τη δημοσιογραφία σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι!
%d bloggers like this: