Ενέδρα θανάτου τα μεσάνυχτα στον Δημήτρη Καμπόλη

Κλιμακώνεται η ένταση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στον Δήμο Φυλής, με τρομοκρατικές ενέργειες και ύπουλα χτυπήματα να βασιλεύουν τις νύχτες.

Πλέον στη πόλη μας στήνονται ακόμη και ενέδρες θανάτου, με τον Δημήτρη Καμπόλη να πέφτει θύμα επίθεσης στον χώρο εργασίας του τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Μαΐου λίγα μέτρα από το πανηγύρι στη πλατεία.

 

Ο Δημήτρης Καμπόλης όπως έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη ημέρα που έφυγε από την παράταξη Παππού δε πρόκειται να αφήσει ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ.

Προχώρησε μάλιστα σε έκδοση ενός εντύπου που περιέχει όλες τις οικονομικές καταγγελίες  στις οποίες έχει προβεί 

 

Έτσι όταν έλαβε γνώση για την παράνομη  απόφαση που έλαβε το Ν.Π.Δ.Δ. ” Η ΠΑΡΝΗΘΑ”

προχώρησε  σε καταγγελία προς τον Πρόεδρο του  κ.Μαυροειδή.

Την αμέσως επόμενη ημέρα δέχθηκε στο χώρο εργασίας του επίθεση  και προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

 

Γνωρίζουμε όλοι ότι μόνο με διαδικασίες διαφάνειας μπορεί να καταπολεμηθεί η διαφθορά του Δήμου μας.

Δε πρόκειται να αφήσω κανέναν να προχωρήσει σε ενέργειες που δε προάγουν το δημόσιο συμφέρον αλλά εξυπηρετούν ημετέρους.

Προχώρησα σε εξώδικο προς τον κ.Μαυροειδή για την παράνομη απόφαση που έλαβε σχετικά με την ανανέωση για 12 χρόνια της εκμίσθωσης συγκεκριμένης εταιρείας, της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι υποψήφιος με την παράταξη Παππού.

Όλοι γνωρίζετε ότι ο Καμπόλης δε φοβήθηκε πότε κανέναν, δε δέχεται καμία κουβέντα, υπόνοια, απειλή για την οικογένεια του.

Δηλώνω δημόσια ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς εκείνους που σήμερα με απείλησαν μέσα στο χώρο εργασίας μου.

Οι συμπεριφορές αυτές ταιριάζουν σε ανθρώπους περιθωρίου και τα μπραβιλίκια ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΊΖΟΥΝ

Μετά από λίγες ημέρες και ενώ  προχωρούσε προς το αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο στο πρατήριο κάποιοι άνανδροι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Καμπόλης, που κατάφερε να αμυνθεί και να γλιτώσει τα χειρότερα αναφέρει στην επίσημη καταγγελία του:

Μετά τη δημόσια τοποθέτησή μου την Παρασκευή 17 Μαΐου,χθες αργά το βράδυ της Τρίτης (21/5), την ημέρα που γιόρταζε η πόλη μας, έγινα αποδέκτης άνανδρης επίθεσης, στο χώρο εργασίας μου, με σκοπό την απειλή της ζωής μου.

Προφανώς τόσο το έντυπό με τις οικονομικές καταγγελίες προς τον Παππού, όσο και το εξώδικό προς τον κ. Μαυροειδή, Πρόεδρο του μεγαλύτερου Νομικού Πρόσωπου έχουν τρομοκρατήσει τη διοίκηση Παππού και την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της.

Βλέπουμε την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να γαντζωθούν από την καρέκλα γιατί αυτή… τους δίνει υπόσταση.

Μπορεί ο απερχόμενος Δήμαρχος να δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι: «Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος» όμως να του δηλώσω ότι δεν ισχύει για μένα αυτή η παροιμία γιατί εγώ είμαι λύκος.
Και δεν με πτοούν τέτοιες άνανδρες ενέργειες.

Ο Καμπόλης δεν φοβάται κανέναν. Παραμένω ΕΔΩ και είμαι:

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους πολιτικούς νάνους που χρησιμοποιούν την εξουσία για να «ψηλώσουν»,

ΔΙΠΛΑ στους δημότες, όπως κάνω τόσα χρόνια,

ΔΙΠΛΑ, όπως υποσχέθηκα, στα παιδιά της νέας παράταξης που στηρίζω και θα παραμείνω μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτήν την πόλη.

Τέτοιες άνανδρες ενέργειες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δυναμιτίζουν το κλίμα και θα πρέπει οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών να αναλάβουν την ευθύνη τους.

Επαναλαμβάνω προς κάθε αποδέκτη ότι: Οι συμπεριφορές παραβατικών, άναδρων, υποκινούμενων και τα μπραβιλίκια ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

Εμείς δηλώνουμε ότι καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες οι οποίες μας θυμίζουν άλλες εποχές και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση.