Ενωμένοι Γονείς & Εκπαιδευτικοί Ενάντια Στην Αδιαφορία Του Παππού!

Σήμερα στις 12:00 συγκεντρώθηκαν οι γονείς και εκπαιδευτικοί στο συντριβάνι σε πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Παιδείας στο Δήμο μας.

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική μιας και η ώρα ήταν πρωινή και αρκετοί εργάζονται.

 

Μαμάδες με μικρά παιδιά που βρίσκονται σε απόγνωση

καθώς η προσχολική αγωγή στο Δήμο Φυλής είναι part time

( μόνο 2 ώρες)

Στα πηγαδάκια συζητούσαν για την άθλια κατάσταση στα νηπιαγωγεία αλλά και την αδιαφορία όλων των μελών της διοίκησης να τους ενημερώσουν υπεύθυνα.

 

Γονείς που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο δημοτικό μιλούσαν για τμήματα με πάνω από 25 παιδιά και αποστάσεις που δεν τηρούνται.

 

Εκεί και οι συμβασιούχες καθαρίστριες που παρότι εργάζονται ήδη δεν έχουν υπογράψει ακόμα καμία σύμβαση.

Οι γονείς κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο και μετά από αρκετή ώρα, τυχαία εμφανίστηκε πάλι ο Παππούς.

Του απαίτησαν να μην τους δει πάλι στο παγκάκι της πλατείας όπως τους είχε απαξιώσει την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Στο λόγο του ο Παππούς  είπε ότι όλα θα γίνουν ρόδινα σε λίγες ημέρες χωρίς να εξηγήσει τον τρόπο …μάλλον με ένα μαγικό ραβδί.

Για τα κοντέινερ δήλωσε ότι αναμένουν την παράδοση από τον προμηθευτή χωρίς να δεσμευτεί με κάποια ημερομηνία..( να σημειώσουμε εδώ ότι παρότι γνώριζε το πρόβλημα από το Μάιο, έλαβε απόφαση για προμήθεια κοντεινερς στις 13/8)

Για τις καθαρίστριες είπε….στείλτε μου χαρτί να προσλάβω και άλλες και όταν μέλη της Ένωσης του είπαν ..μα σας στείλαμε και δεν μας απαντήσατε τίποτα…..συνέχισε στο ίδιο μοτίβο …..στείλτε μου χαρτί

Επίσης καμιά  απάντηση για τα υπεράριθμα τμήματα και την ανησυχία των γονιών.

 

Εν κατακλείδι  γονείς και οι εκπαιδευτικοί έφυγαν εξοργισμένοι από την συμπεριφορά  του Παππού και  δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους τις επόμενες ήμερες.

 

 

 

%d bloggers like this: