Επίσκεψη στη «Μ.Α.Ν.Α» από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων

Στους χώρους της Κοιν.Σ.Επ. “Μ.Α.Ν.Α.” φιλοξενήθηκαν δυο τμήματα του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων με τους μαθητές να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται σε θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία.

Στις 03/12, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, συνοδευόμενοι από τον Δ/ντη του σχολείου αλλά και από 2 καθηγητές, ενημερώθηκαν για την δράση του συλλόγου, ξεναγήθηκαν στους χώρους του, ακούσανε με ιδιαίτερη προσοχή τα λίγα λόγια καρδιάς που είχε να τους πει η Αναστασία με σύνδρομο Down, η οποία θέλησε να τους μεταδώσει το μήνυμα της αναγνώρισης και της αποδοχής που αξίζουν τα Άτομα με Αναπηρία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, φιλοξενηθήκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών”, όπου διεξήχθη προς τιμήν του συλλόγου, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων της ΑΕΚ και του ΕΚΑ. Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό,πολύ φίλοι του συλλόγου αλλά και των ομάδων, παρακολούθησαν τον αγώνα, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 3-3!

Μετά από μια τόσο γεμάτη από συναισθήματα ημέρα, οι ευαισθητοποιημένοι μαθητές διέδωσαν την αγάπη τους, την φροντίδα και βεβαίως την αποδοχή τους προς αυτή την κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει εκατοντάδες προβλήματα καθημερινά.

%d bloggers like this: