Επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Άνω Λιόσια σε Υπάλληλο του Δήμου Φυλής. Σιωπή από τη διοίκηση

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Άνω Λιόσια σε Υπάλληλο του Δήμου Φυλής.

 

Καμιά ενημέρωση από τη δημοτική αρχή,

παρότι

 οι φήμες κυκλοφορούν από την Τετάρτη για ύποπτο κρούσμα εντός του Δημαρχείου.

 

Ο Παππούς αφήνει τις φήμες να οργιάζουν και να δημιουργείται πανικός και φόβος μεταξύ των υπάλληλων αλλά και των δημοτών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του fylikanea.gr, ο άνθρωπος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» και είναι υπάλληλος του Δήμου Φυλής.

Οι ώρες είναι κρίσιμες με την τοπική κοινωνία να αγωνιά απέναντι σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση με την αόρατη απειλή του κορωνοϊού να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των δημοτών.

 

Παρακαλούμε πολύ δείξτε υπευθυνότητα απέναντι σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση.

Το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Δήμο μας είναι γεγονός με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή να δημιουργεί φόβους κι ανασφάλειες στη τοπική κοινωνία.

 

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζεφύρι που αφορούσε μια μητέρα ενός μαθητή από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου.

 

Από πλευράς Δήμου δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση παρότι οι φήμες διακινούνται από την Τετάρτη για ύποπτο κρούσμα εντός του Δημαρχείου.

 

Πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία των κατοίκων οι οποίοι αναμένουν τις κινήσεις της δημοτικής αρχής για την προστασία των εργαζόμενων και των δημοτών που ήρθαν σε επαφή μαζί με το κρούσμα, την ιχνηλάτηση των επαφών και την απολύμανση των χώρων του Δημαρχείου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και από ότι μαθαίνουμε ενδέχεται να μπει όλο το δημαρχείο σε καραντίνα.

 

Ευχόμαστε στον ασθενή να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και σύντομα να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του.

%d bloggers like this: