Επιστολή Δημότη: Γιατί υπάρχει μια Ένοχη αφωνία από τα κόμματα της πόλης;

 

Στο mail μας έφτασε  η ακόλουθη επιστολή, που κάνει λόγο για ένοχη αφωνία από όλες τις  τοπικές κομματικές οργανώσεις, απέναντι στο έγκλημα της χωματερής και συγκεκριμένα στην φιέστα για την υπογραφή της σύμβασης, για να γίνει υποτίθεται η Χωματερή Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας !

 

 

Την Τρίτη 19/10 έγινε τελικά στο Δημαρχείο Φυλής η φιέστα υπογραφής της σύμβασης έργου για το «ενεργειακό πάρκο» και τους «χώρους αναψυχής» για παιδιά πάνω σε όλα τα σκουπίδια της Αττικής στη χωματερή.

Οικοδεσπότης για άλλη μια φορά ο «ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΤΡΗΣ», Δήμαρχος Φυλής Χρ. Παππούς

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που οι  μπουλντόζες συνεχίζουν εδώ και μήνες να σκάβουν τα νέα κύτταρα υποδοχής σκουπιδιών για την νέα επέκταση της χωματερής.

Καλεσμένοι στο πανηγύρι μια σειρά κυβερνητική στελέχη με επικεφαλής τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Περιφερειάρχη της “καρδιάς μας”  Γιώργο Πατούλη.

Ο πρώτος για να χαϊδέψει το πνευματικό του πολιτικό ”παιδί ” Στ. Πουλή (ναι, αυτόν που ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ) και τον οποίο ο Χρ. Παππούς επέλεξε για επικεφαλής της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου, ενώ ο δεύτερος, ο Περιφερειάρχης ως ο αρχών που μοιράζει το χρήμα των σκουπιδιών.

Και καλά, αυτοί όλοι κάνουν τη δουλειά τους.

Τη δουλειά τους που εδώ και δεκαετίες έχουν καταστήσει τον Δήμο Φυλής, έναν από τους «πλουσιοτέρους» δήμους της Αττικής, με τους φτωχότερους δημότες που διαβιούν  στο ανθυγιεινό περιβάλλον.

 

Οι υπόλοιποι;

 Υπάρχουν οι υπόλοιποι ή είναι απλώς «εικόνα στις ειδήσεις»;

Πέρα από τους λίγους εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων που διαμαρτυρηθήκαν έξω από το Δημαρχείο και που πιθανότητα πρόσκεινται στο ΚΚΕ,

Το ΠΑΣΟΚ(ΚΙΝΑΛ) τι λέει;      ΤΙΠΟΤΑ;

Θεωρεί μήπως ότι καλύπτεται πολιτικά από τον κ. Μπουραΐμη και την «ένοχη» σύμπραξη του με τον Δήμαρχο;

Αν όχι, θα αρθρώσει καμία κουβέντα δημόσια;

Ή  απλά να τους συγχωρήσουμε που είναι σε αναζήτηση αρχηγού αυτές  τις μέρες και δεν προλαβαίνουν;

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ; Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Προς τιμής του ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής Γ. Τσίπρας δεν παραβρέθηκε στο πανηγύρι, αν και ήταν ο ίδιος που εξασφάλισε την αρχική χρηματοδότηση της μελέτης του έργου

Το πιο πιθανό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά, δεν θα «λερωνόταν»  σε μια τέτοια φιέστα ενταφιασμού για άλλη μια φορά της Φυλής.

Που είναι όμως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ;

Θα συνεχίσει την γνωστή σε όλους «ένοχη αφωνία» του, όπως τότε που πριμοδοτούσε υπόγεια τον Δήμαρχο και «στόλιζε» λίγο αργότερα το ψηφοδέλτιο του  με επιφανή στελέχη του;

Τα εκλεγμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ( Βαδεβούλης – Αργυρόπουλος) και μέλη της διοίκησης τι κάνανε χτες ;

Χτυπούσαν παλαμάκια;

Ως πότε νομίζουν ότι ο κόσμος θα τρώει κουτόχορτο;

Έχουν παρέλθει 48 ώρες από τη φιέστα και δεν «ακούγεται άχνα» που θα έλεγε και ο Πολάκης

Για να δούμε…..

 

 

 

%d bloggers like this: