Ευχαριστήρια Επιστολή του βουλευτή Κώτσηρα

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Δυτικής Αττικής για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν βουλευτή της Περιφέρειας!

 

Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την ανιδιοτελή τους αγάπη και την εμπιστοσύνη τους!

 

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας!

Γιώργος Κώτσηρας

Βουλευτής Ν.Δ.

Δυτικής Αττικής

 

 Ο Γιώργος Κώτσηρας γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα με καταγωγή από τα Μέγαρα και την Αρκαδία. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ζωγράφου το 2002 και εισήλθε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: Στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του  Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Διοικητικό Δίκαιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Droit administratif et Collectivités Territoriales) από το Πανεπιστήμιο Aix-Marseille III “Paul Cézanne” της Γαλλίας.

Ασκεί δικηγορία από το 2008 και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα με ειδίκευση στο διοικητικό, εμπορικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα έχει εκλεγεί δύο φορές στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), έχοντας διατελέσει μέλος ΔΣ, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.

Ασχολείται  ενεργά με τον αθλητισμό και το 2001 υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην αντισφαίριση (2ος νικητής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2001 στην κατηγορία διπλών).

%d bloggers like this: