Η απάντηση του Αλ. Κουλοχέρη «ξεφλουδίζει» τον Κρεμύδα!

 

«Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί» σημειώνει σε τοποθέτηση-απάντησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης σε μια απάντηση στον Πρόεδρος της Α’ ΕΣΕ Δήμου Φυλής κ. Γιάννη Κρεμύδα ο οποίος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους δημότες από τα συσσωρευμένα προβλήματα της Παιδείας στο Δήμο Φυλής.

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημά του, ο κ. Κρεμύδας θέλοντας να απαντήσει σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας fylikanea.gr για τις σχολικές επιτροπές, άνοιξε αντιπαράθεση με τον κ. Κουλοχέρη εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα να πυροβολεί τα πόδια του και να εκτίθεται σε… δημόσια θέα.

Η απάντηση του κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη έρχεται να ξεθολώσει το «θολωμένο μυαλό» του Προέδρου, με μια ισχυρή αντιπολιτευτική αντεπίθεση και έναν καθαρό και μεστό λόγο.

 

 

Η απάντηση του Κουλοχέρη στον Πρόεδρο της Α’ ΕΣΕ Γιάννη Κρεμύδα:

 

Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό και γραφικό το γεγονός, ο διορισμένος Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του σε μια προσπάθεια να με καταστήσει συνομιλητή του χωρίς καν να του έχω απευθύνει το λόγο.

Κρύφτηκε στα κρούσματα σε σχολεία και την ανεπαρκή αντιμετώπιση, κρύφτηκε όταν άφησε με ευθύνη του παιδιά 4-6 ετών χωρίς αίθουσες, κρύφτηκε για τον ελλιπή τεχνολογικό εξοπλισμό που πήρε διαστάσεις σε πανελλαδικές ιστοσελίδες.

 

Κρύφτηκε – προς τιμήν του – στις φωτογραφίες της παράδοσης των προκάτ αποθηκών σε περιφραγμένο χωράφι.

 

Κρύβεται πίσω από αοριστίες και υπεκφυγές, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

Και εμφανίστηκε τώρα να μας πει τι;

Ότι είναι αυτοδημιούργητος, ότι είναι εργατικός και συνεργάσιμος.

 

Μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δικαιολογήσει την πολιτική ανεπάρκειά του και εν γένει την αντιμισθία του.

Κατανοούμε τον πανικό και την πίεση του συμπαθή συναδέλφου και σεβόμαστε την προσωπική προσπάθειά του να περισώσει, ό,τι και αν σώζεται, αλλά θέλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι ο ρόλος μας – προσωρινά – είναι η ωφέλιμη κριτική στα πεπραγμένα και τις παραλείψεις του.

 

Αυτό προϋποθέτει πολιτική ωριμότητα, πολιτική ανεκτικότητα, πολιτικό πολιτισμό και ανάληψη πολιτικής ευθύνης, κάτι για το οποίο δεν φημίζεται η πλειοψηφία της διοίκησης.

 

Όπως λέει και μια παροιμία «Όλα μας τα χρέγια… κρεμμύδια να ήτανε».

 

 

Σύντομα θα χρεωθείς το ανάλογο βάρος μιας αποτυχημένης δημοτικής αρχής.

Και το δικό σου το χρέος είναι δυσβάσταχτο.

Διότι η δική σου ευθύνη αφήνει το αποτύπωμά της σε παιδικές ψυχές.

%d bloggers like this: