Η… διεκδίκηση παρουσιάζεται ως έργο στο Δήμο Φυλής

 

Τα… αυτονόητα παρουσιάζεται ως έργο στο Δήμο Φυλής.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει την απεγνωσμένη προσπάθεια μιας επικοινωνιακής τακτικής που «βαφτίζει» ως έργα ακόμη και τις βασικές διεκδικήσεις ενός χρηματοδοτικού προγράμματος.

 

Πριν λίγο καιρό, τα συνοδά ΜΜΕ της διοίκησης… έχρισαν ως έργο πνοής την υποτιθέμενη ίδρυση του 5ου Γυμνάσιου , ενώ στην πραγματικότητα απλά ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η πρόταση για κατάθεση στο Υπουργείο της πρότασης.

Σήμερα, με μεγάλους τίτλους, μας πλασάρουν ως μεγάλη ΕΙΔΗΣΗ την υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση μελέτης, με αντικείμενο τη δημιουργία Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

 

Δηλώνει ο Παππούς: Διαρκής αγώνας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Φυλής Ωραίες οι καταθέσεις προτάσεων αλλά θα πρέπει να συντονίζονται με τις ανάγκες των πολιτών και το όφελος να προκύπτει από την κάλυψη τους.

Και οι ανάγκες αυτής της πόλης είναι:

– Η έλλειψη εξοπλισμού των μαθητών της πολύς και η αδυναμία τους για συνδέσει με την τηλεκπαίδευση

– Η έλλειψη δομών υγείας και η δωρεάν παροχή τεστ covid

– Η απίστευτη ταλαιπωρία των μαθητών λόγω της ανοργανωσιάς και την ανικανότητας της διοίκησης

Άραγε στους σταθμούς μεταφόρτωσης θα στείλει ο Παππούς και τα «νέα» σχολικά λεωφορεία του Ειδικού Δημοτικού Ζεφυρίου; Σύμφωνα με δημοσιεύματα φίλα προσκείμενων σαιτ τα συγκεκριμένα λεωφορεία βρίσκονται στους δρόμους εδώ και 24 χρόνια.

%d bloggers like this: