Η Ώρα των Νέων

Ο Ευάγγελος Λιάκος γεννήθηκε το 1989 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Είναι διπλωματούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υποψήφιο μέλος στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών του Λονδίνου(A.C.C.A.) και της Ελλάδας (Σ.Ο.Ε.Λ.). Ήταν Υπεύθυνος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στην σχολή του ως φοιτητής και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ.

 

 Ο Γιώργος Κώτσηρας γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα με καταγωγή από τα Μέγαρα και την Αρκαδία. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ζωγράφου το 2002 και εισήλθε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: Στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του  Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Διοικητικό Δίκαιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Droit administratif et Collectivités Territoriales) από το Πανεπιστήμιο Aix-Marseille III “Paul Cézanne” της Γαλλίας.

Ασκεί δικηγορία από το 2008 και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα με ειδίκευση στο διοικητικό, εμπορικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα έχει εκλεγεί δύο φορές στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), έχοντας διατελέσει μέλος ΔΣ, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.

Ασχολείται  ενεργά με τον αθλητισμό και το 2001 υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην αντισφαίριση (2ος νικητής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2001 στην κατηγορία διπλών).

 

 

Ο Σταμάτης Πουλής είναι Οικονομολόγος Υγείας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Από το 2004 εργάζεται στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Τα επαγγελματικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντοπίζονται στους τομείς της πολιτικής υγείας, των διεθνών οργανισμών και των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979.