Και Η Ομάδα του Ακράτητου Στο Πλευρό Του Κουλοχέρη

Σήμερα η ομάδα του Ακράτητου έστειλε δελτίο τύπου στο οποίο δηλώνει ανοιχτά την στήριξη της στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κουλοχέρη

22.02.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Στηρίζουμε το νέο Δήμαρχο της πόλης μας»

Η ομάδα του Ακράτητου, ένα από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής μας, με έτος ίδρυσης το 1963,έχει περάσει αρκετά σε όλη την διάρκεια της ένδοξης πορείας του στον αθλητισμό.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την επιστροφή του Ακράτητου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε κάθε στιγμή μας θεωρούμε υποχρέωση να μην ξεχνάμε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας. Όπως και σήμερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μας τα τελευταία χρόνια. Προβαίνουμε σε αυτή τη κίνηση διότι πιστεύουμε ότι όλοι όσοι αγαπάνε και στηρίζουν την ομάδα μας πρέπει να είναι γνώστες των γεγονότων.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη, του οποίου το ενδιαφέρον του για την ομάδα του Ακράτητου είναι διαχρονικό και καθόλου όψιμο, καθώς έχει σταθεί και στέκεται δίπλα μας πολλά χρόνια πριν. Ήταν εκείνος που το καλοκαίρι του 2012 συνέβαλλε στην αλλαγή του τάπητα και του αρδευτικού συστήματος με την ιδιότητα ενός απλού δημότη που αγαπά την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του, όταν βιώναμε την απόλυτη αδιαφορία.

Δήλωσε παρών όταν ο τότε Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης αδιαφόρησε και δε συμμετείχε στην προσπάθειά μας, όταν η σημερινή διοίκηση και ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, μας υποσχέθηκε για το γήπεδο και άφησε μόνους τους αθλητές και εμάς στον αγώνα μας.

Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή θέτει τον εαυτό του στην κρίση του λαού της Φυλής ως υποψήφιος Δήμαρχος.Οφείλουμε να δηλώσουμε δημόσια την στήριξή μας και να τον ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα μας.

Στηρίζουμε τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη διότι θεωρούμε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να συμβάλλει στην αλλαγή της πόλης μας και στην ενίσχυση του αθλητισμού. Άλλωστε από τα πρώτα δείγματα γραφής έχει ξεχωρίσει από την σεμνότητα και το ήθος του κρατώντας ψηλά τον πολιτικό πολιτισμό στη περιοχή μας.

Ο Ακράτητος σε πείσμα όσων τον άφησαν μόνο του, συνεχίζει ακάθεκτος στο ραντεβού με την ιστορία του!