Κοπή πίτας με ευχές για ανάλογες επιτυχίες στο Τζούντο Φυλής

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Αθλητικός Σύλλογος JUDO FYLIS με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία στους αθλητές και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Στην ζεστή ατμόσφαιρα της κατάμεστης αίθουσας του κέντρου διασκέδασης «Κάκιας» παραβρέθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης συνοδευόμενος από τους πρωταθλητές στην ελληνορωμαϊκή πάλη κ.κ. Χατσατούροβ Αρθούρο και Κατουρτζίδη Χριστόφορο (με ευρωπαϊκές διακρίσεις) και τον πρωταθλητή Ελλάδος στο
Kick boxing Καγκελίδη Γιάννη.

Επίσης παραβρέθηκαν τα μέλη της παράταξης  «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» : Δημόπουλου Ματθίδη, ο δημοτικός σύμβουλος Δρόλιας Θεοδόσης, ο Κατρίνης Γεώργιος, ο Μπρέμπος Άρης, ο Μπρέμπος Νίκος, η Ξένου Χριστίνα, ο Παπαριστείδης Γιώργος, ο δημοτικός σύμβουλος Σκαμαντζούρας Κώστας και ο Σκρέκας Δημήτρης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο Κώστα Μάρκου, τους αθλητές και όλα τα μέλη του Judo Fylis τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και πάθος τις επιτυχίες και διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους με όλες του τις δυνάμεις.

Σύντομη συνομιλία είχε και με τον Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων -Καματερού κ. Νίκο Σαράντη, που παρίστατο στην εκδήλωση.

Μετά τη καθιερωμένη κοπή πίτας ακολούθησε μουσικό γλέντι από τους καλλιτέχνες Βασίλη Πλαβούκου και Άγγελο Σούτα σε ένα πρόγραμμα με άφθονο κέφι και ξέφρενο χορό.