Στο “κόκκινο” Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ζεφύρι, Φυλή – Ηχηρή προειδοποίηση Τσιόδρα

Ανησυχητική η κατάσταση στη Δυτική Αττική – Ποιες περιοχές παρουσιάζουν τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού ανά 100.000 κατοίκους

Νέα στοιχεία όσον αφορά τη διασπορά του κορονοϊού στην Αττική έρχονται στο φως μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας παρουσίασε νέα δεδομένα όσον αφορά τα κρούσματα στο Λεκανοπέδιο, καθώς ανέφερε πως σύμφωνα με όσα του μετέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανησυχητική είναι η κατάσταση στη Δυτική Αττική.

Να σημειωθεί ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής υπάγονται μεγάλοι δήμοι, όπως της Ελευσίνας, του Ασπρόπυργου, των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου, της Μάνδρας, των Μεγαρέων, της Φυλής και της Μαγούλας, και μικρότεροι όπως των Βιλίων, της Νέας Περάμου και της Οινόης.

Συνεπώς η αύξηση στα κρούσματα στις συγκεκριμένες περιοχές έχει ανεβάσει κατά πολύ τον συνολικό αριθμό στην Αττική και έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς δεν είναι εύκολη η ιχνηλάτηση, ειδικά στις περιπτώσεις που αφορούν καταυλισμούς Ρομά.

 

Στη Δυτική Αττική έχουμε μπει στην ίδια κατηγορία με τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις άλλες πόλεις που τις έχει ακινητοποιήσει η πανδημία.

Ποιες είναι οι κινήσεις του Παππού;

 

Τι ακριβώς  συμβαίνει στους καταυλισμούς;

 

Γιατί δεν ζητάει από τον ΕΟΔΥ να στείλει κλιμάκιο για  διεξαγωγή  rapid tests στον Δήμο μας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: