Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Γιώργου Παππού στα Άνω Λιόσια

Φίλοι, συνυποψήφιοι αλλά και συνεργάτες παρέστησαν στην εκδήλωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Άνω Λιοσίων, κ. Γιώργο Παππού, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης με Δήμαρχο Φυλής τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη.

Ο κόσμος από νωρίς γέμισε την αυλή του υποψηφίου, δίπλα στο τεχνικό γραφείο του στην «καρδιά» των Άνω Λιοσίων, όπου υποδέχθηκε τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γιώργος Παππούς τόνισε μεταξύ άλλων:

“Είναι ώρα να πούμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση,
να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, να ανορθώσουμε επιτέλους τον τόπο μας.
Αποφάσισα να συμπορευτώ με τη παράταξη “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα”
διότι στο πρόγραμμα και το πρόσωπο του Αλέξανδρου Κουλοχέρη
βρήκα όσα σκεφτόμουν και οραματιζόμουν για το τόπο”.

“Το πρόγραμμά δεν είναι πολτιικάντικο, αλλά καλά μελετημένο σύμφωνα με τις ανάγκες του δημότη και έχοντας τη δυνατότητα να εφαρμοστεί κατά γράμμα.

Το πρόγραμμά μας είναι το γραπτό συμφωνητικό της παράταξης με το δημότη”.

 

Με την σειρά του ο κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης αρχικά τόνισε:

“Ως νέος που ζω κατ’ επιλογή και μεγαλώνει το παιδί του στα Άνω Λιόσια, δε μπορώ να μείνω απαθής και με σταυρωμένα χέρια να δεχθώ τη μοίρα επειδή κάποιοι καπηλεύονται την ανοχή μας και εκμεταλλεύονται τη διοίκηση που του δίνεται”

“Είμαστε η μοναδική παράταξη που έχει δημοσιεύσει το πρόγραμμά της διότι θέλουμε και να εκτεθούμε απέναντι σας και μετά να μπορείτε να μας κρίνετε από τα έργα του πρώτου 6μήνου και όχι των τελευταίων μηνών”, ενώ συμπλήρωσε:
“Ο Γιώργος προσέφερε τα μέγιστα στη κατάρτιση του προγράμματος με την επαγγελματική του πείρα. Με τεχνογνωσία και διάθεση προσφοράς θα λύσουμε τα προβλήματά μας. Ήδη ο Γιώργος το πρόγραμμα το έχει ευαγγέλιο και μαζί με την ομάδα θα το τηρήσουμε πιστά.

Τόσο, ο κ. Κουλοχέρης, όσο και ο κ. Παππούς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους όσους βρέθηκαν στη συνάντηση, ανταλλάσσοντας απόψεις και μεταφέροντας το μήνυμα του συνδυασμού, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμοι για την μεγάλη ανατροπή και αλλαγή στη Φυλή.

Άπαντες, συνεχάρησαν εγκάρδια τον κ. Γιώργο Παππού και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ανανεώνοντας το ραντεβού στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.

%d bloggers like this: