Κρυμμένος ο υπεύθυνος για το γήπεδο του Ακράτητου Αντιδήμαρχος Γ. Αβράμης.

 

Αποποίηση ευθυνών από τον Αβράμη έβαλε μπροστάρηδες να απαντήσουν για αυτόν!

 

Χτες 21/12, τα fylikanea δημοσίευσαν το εξής άρθρο

Έκρυψαν ΦΟΡΤΗΓΟ Με Κλοπιμαία Μέσα Στο Γήπεδο Του Ακράτητου!

 

 

 

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και την κατακραυγή της κοινής γνώμης στο πρόσωπο του Αβράμη ως υπεύθυνου για το γήπεδο του Ακράτητου αναμέναμε να αρθρώσει μια κουβέντα και όχι να βάζει εντολοδόχους να μιλούν για αυτόν.

Η αλήθεια είναι ότι  δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω από τον άνθρωπο που ενώ διεκδικούσε πριν λίγα χρόνια τον Δημαρχιακό θώκο και μας έταζε ότι θα τα αλλάξει όλα …γιατί όπως έλεγε ο Παππούς και ο Μπουραΐμης είναι ανίκανοι

μέσα σε μια νύχτα ….τα ξέχασε όλα και ενώθηκε μαζί τους.

 

Τα 2,5 χρόνια που «ασκεί» διοίκηση δεν έχει αρθρώσει καμία κουβέντα, δεν έχει κάνει τοποθέτηση, δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση.

Για να μην τον αδικήσουμε η μοναδική του πρόταση του, που περικλείει και όλη την κουλτούρα του είναι η ίδρυση ενός νεκροταφείου για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ… και όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο :με  ένα χιλιαρικάκι ο τάφος θα έχουμε έσοδα 70 εκατομμύρια!!!!!!!!!

 

Κύριε Αβράμη,

Για άλλη μια φορά να σας πούμε ότι είστε υπεύθυνος για το γήπεδο του Ακράτητου, που αποτελεί δημοτική περιουσία και υποχρεούστε να την διαφυλάσσετε

Δεν μπορεί να μην γνωρίζατε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο « σπίτι σας» και να αφήνεται παραβατικά  στοιχεία να κάνουν άντρο τους το γήπεδο.

Χρησιμοποιώντας μια ομάδα δείχνετε τόσο το πολιτικό σας ήθος όσο και το πολιτικό σας ανάστημα  μιας και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η αποποίηση των ευθυνών ώστε να κρύψετε την ανικανότητα σας.

 

Μήπως ήταν καλύτερα όταν σκαρφιζόσασταν τραγουδάκια;

 

 

 

%d bloggers like this: