Ντροπή στο επικοινωνιακό επιτελείο του Παππού. Καλή επιτυχία Χριστίνα.

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες  μιας αήθους επικοινωνιακής προπαγάνδας από την παράταξη του κ. Χρήστου Παππού.

Ασκώντας πιέσεις σε οικογένειες, προσπαθούν να αποσπάσουν άτομα που στηρίζουν την παράταξη Κουλοχέρη.

Πριν αρκετές ημέρες η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ» φιλοξένησε αρκετά άτομα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κουλοχέρη.Μέσα σε αυτούς βρίσκονται σημαντικά άτομα της πόλης μας που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και πραγματικά αναδείχτηκε μια δυνατή υγιής ομάδα που στηρίζει τον Κουλοχέρη

Αυτό φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει την παράταξη Παππού που προχωρά σε τακτικές άλλων εποχών. 

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο επιστολή της κας Μπλάνη  η οποία φέρεται να διαψεύδει κάτι, που εξ ορισμού δεν ισχύει. (Παρουσιάστηκαν στηρίξεις,  όχι υποψηφιότητες)

Εντούτοις η κα Μπλάνη Μαίρη  μέχρι σήμερα στήριζε την προσπάθεια του Κουλοχέρη και μάλιστα απευθυνόταν με κολακευτικά σχόλια για την παράταξη.

Υπάρχει επιστολή της, με σημερινή ημερομηνία (7/3) η οποία επιβεβαιώνει την αρχική της απόφαση να στηρίξει την παράταξη του Κουλοχέρη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι  «…κουβέντιασα και συμφώνησα να στηρίξω την παράταξη και όχι απαραίτητα ως υποψήφια…»

Σε άλλη συνομιλία (Τετάρτη 6 Μαρτίου) αναφέρει ότι η παράταξη του κ.Κουλοχέρη έχει αξίες, ηθική και πολιτική επίλυσης των προβλημάτων αλλά επειδή η κόρη της αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον Παππού  

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Συγκεκριμένα

” Θα ήθελα, αφού σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία στην παράταξη, η οποία ομολογώ πως και αξίες και ηθική και πολιτική επίλυσης προβλημάτων της πολυπαθούς πόλης μας έχει επιδείξει, να σας ενημερώσω πως αποχωρώ για τον κάτωθι λόγο: μετά από επιλογή της δεύτερης κόρης Χριστίνας Δημοπούλου να είναι υποψήφια με την παράταξη του Παππού Χρήστου, δεν έχω επιλογή να μείνω αποφασισμένη να στηρίξω το παιδί μου στην νέα του εμπειρία. ”

 

 

Καταστάσεις που είναι σεβαστές από όλους. Είναι δικαίωμα αν όχι και υποχρέωση να στηρίζουμε τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας.

 

 

Η δημοτική παράταξη ”Φυλή. Νέο ξεκίνημα” εύχεται στην κόρη της κάθε προσωπική επιτυχία και έναν καλό και ηθικό αγώνα.

Κατανοεί τη δυσχερή θέση που βρέθηκε και της δηλώνει ότι όντως όπως είπε και η ίδια η δημοτική παράταξη έχει αξίες και ηθική.

Η αξία λοιπόν της οικογένειάς είναι σημαντική και οφείλουμε να την διαφυλάξουμε.

 

Η παράταξη ” ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ΄΄

στηλιτεύει

την χρησιμοποίηση παλαιοκομματικών πρακτικών επηρεασμού των δημοτών

 από την παράταξη του Παππού

και επισημαίνει

ότι για το καλό του τόπου

θα πρέπει να σταματήσει αυτές τις σκιώδεις πολιτικές κυνηγητού.