Ξεχασμένα από το… Θεό τέσσερα άλογα στο Ζεφύρι – Καταγγελίες από φιλοζωϊκό σωματείο για τη δημοτική αρχή

Σε άθλιες συνθήκες, σκελετωμένα και δεμένα στο πουθενά, χωρίς νερό και φαγητό, ζούσαν τέσσερα άλογα με την ανοχή της δημοτικής αρχής.

Τις απαράδεκτες εικόνες με τα εξαθλιωμένα άλογα που ζούσαν στο Ζεφύρι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σωματείο «Ιππόθεσις» κάνοντας λόγο για μια ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή χωρίς καμία φιλοζωϊκή ευαισθησία.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι του σωματείου σε συνεργασία με το Α.Τ. Ζεφυρίου και την Ομάδα ΔΙΑΣ κατάφεραν να προσεγγίσουν τα άλογα και να τα μεταφέρουν σε ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Για άλλη μια φορά η φιλοζωϊκή πολιτική του κ. Αβράμη απέτυχε παταγωδώς με τον κρότο να φτάνει έως τις πανελλαδικές οργανώσεις!!!

Δυστυχώς το μόνο που τους νοιάζει είναι οι «Αράχωβες», οι φιέστες πάνω στα έρμα τα ζωντανά και τα σανό με τα σκαρπίνια μέσα στα χιόνια για τις φωτογραφίες!!!

Δείτε τι αναφέρει το σωματείο «Ιππόθεσις»

** Η κεντρική φωτογραφία είναι από παλιότερη ανάρτηση του Δήμου Φυλής και χρησιμοποιείται στο άρθρο θέλοντας να καυτηριάσει τους αναβάτες-μέλη της δημοτικής αρχής χωρίς τα συγκεκριμένα άλογα να έχουν σχέση με το δημοσίευμα.

%d bloggers like this: