Ολο και περισσότεροι δήμοι παρέχουν δωρεάν τεστ μέσω του συστήματος drive through

Ένα νέο σύστημα διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό υιοθετούν όλο και περισσότεροι δήμοι καθώς αποφεύγουν τον συνωστισμό, δεν χρειάζεται μηχανισμό και προετοιμασία για ραντεβού και προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη προστασία στους εργαζόμενους.

Έτσι μετά το Δήμο Γλυφάδας, Κιλελέρ, Πρεβέζης, Σκύδρας, Αλμωπίας, Ξάνθης, Καβάλας, Αβδήρων, Προποντίδας, Παλαμά, Πολυγύρου, Ναυπλιέων, Φαρκαδόνας, Λαμιέων, Αλεξανδρούπολης και αρκετών άλλων και ο Δήμος Αχαρνών ανακοίνωσε ότι  σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα προχωρήσει στη διενέργεια drive through εξέταση για τον κορωνοϊό μέσω rapid test.

Η εξέταση για όσους κατοίκους το επιθυμούν θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο πάρκινγκ απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο (επί της οδού Μπόσδα). Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει το τεστ με απόλυτη ασφάλεια εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί οι επιβάτες να κατέβουν από το όχημά τους.

 

«Με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ είναι εξαιρετική σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και τώρα έρχεται να συνδράμει με τη διεξαγωγή των rapid tests στον Δήμο μας. Αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλουμε καθημερινά για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου. Έχει εξασφαλιστεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός τεστ τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των πέντε ωρών από όλους τους δημότες απολύτως δωρεάν», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΕΟΔΥ για τη συνδρομή του και για την αγαστή συνεργασία.

 

%d bloggers like this: