Ο σεφ και νικητής του Masterchef 2020 Σταύρος Βαρθαλίτης μιλάει για τη χρονιά που πέρασε και τα σχέδιά του για το 2021.

 

Σταύρος Βαρθαλίτης

«Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει»

 

Βγαίνοντας από το Masterchef ομολογώ δεν ήταν εύκολη η καινούργια πραγματικότητα.
Χάθηκα με φίλους, κλείστηκα σπίτι όπως όλοι μας, περιορίστηκα, πάλεψα για να καταλάβω ότι αυτό είναι κάτι ανώτερο, κι έτσι προσαρμόστηκα!
Επαγγελματικά, όσο καλό μου έκανε το παιχνίδι άλλο τόσο ζημιώθηκα από την κρίση που είχε ήδη προκύψει. Εστιατόρια στα όρια χρεοκοπίας, περιορισμένο μπάτζετ και πολλά προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας τους.
Κέρδη που πέτυχα μέσα από σκληρή δουλειά και από το βήμα που μου δόθηκε από το παιχνίδι, τα έχασα. Παρόλα αυτά είχα χρόνο για το άλλο μου όνειρο, το digital κομμάτι, στο οποίο έχω συγκεντρωθεί και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου.
Τρέχω τόσο για το κανάλι μου στο YouTube όσο και την ιστοσελίδα που στήνω με την ομάδα μου και δόξα τω Θεώ η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική.
Τα σχέδιά μου για το 2021 είναι να κερδίσω τον χώρο μου στην αγορά εργασίας και να εδραιωθώ ως brand μέσα από καλές και μακροχρόνιες συμφωνίες.

Στα σχέδιά μου φυσικά είναι και το καλοκαίρι του ’21, να κάνω ένα πρότζεκτ όπου θα τρώει ο κόσμος από τα χέρια μου και θα με γνωρίσει από κοντά.

Το μεγαλύτερο έπαθλο που πήρα από το παιχνίδι είναι η αποδοχή, η στήριξη και η αγάπη του κόσμου, και ο βασικότερος στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να βρω τρόπους, όταν τελειώσει όλο αυτό που περνάμε, να το επιστρέψω πίσω διπλά!

 

 

O Σταυρος διατηρεί το κανάλι του στο youtube

Είμαι ο Foodman και σας καλωσορίζω στο πιο νόστιμο κανάλι! Εδώ θα ανακαλύψετε μυστικά της κουζίνας, όλων των ειδών τις συνταγές που θα τις μαγειρεύουμε μαζί και θα περνάμε καλά. Μη ξεχάσετε να κάνετε subscribe, like, share, comment για να συζητάμε μαζί τα αγαπημένα σας πιάτα.

 

 

 

 

 

https://youtu.be/qD2rRl8n1Ss

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/taste/695235_next-generation-stayros-varthalitis»

%d bloggers like this: