ΟΧΙ στις κάμερες ΚΑΙ από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων – Φυλής

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων – Φυλής συμφωνώντας με την ανοιχτή επιστολή της ΑΣΓΜΕ, είναι κατηγορηματικά αντίθετη με το σχέδιο της Κυβέρνησης για την βιντεοσκόπηση του μαθήματος.

Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή και την απευθύνουμε προς όλους τους γονείς των μαθητών:

 

«Αυτή η νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης δεν έχει καμία παιδαγωγική και μορφωτική αξία. Δεν έχει καμία σχέση με την ισοτιμία στην μόρφωση, όταν μάλιστα με ευθύνη της Κυβέρνησης, 1 στους 4 μαθητές στη χώρα μας έμεινε εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο τα σχολεία ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω της πανδημίας.

 

Αυτή η νομοθετική ρύθμιση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών. Μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε μαθητή και εκπαιδευτικό σε οποιονδήποτε.

 

Αυτή η νομοθετική ρύθμιση πρέπει να καταδικαστεί από κάθε γονιό ξεχωριστά, αλλά και οργανωμένα από τα Όργανα του κινήματος Γονέων.

 

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να παροτρύνουν τους γονείς να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ του παιδιού τους κατά την διάρκεια του μαθήματος και να την καταθέσουν στους Διευθυντές των Σχολείων»

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

To ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

 

%d bloggers like this: