Ούτε… κιχ για το ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ με τα σκουπίδια και την αύξηση 3.400.000 ευρώ στα αντισταθμιστικά του Δήμου Φυλής

Αιώνιος σκουπιδότοπος τα Λιόσια με την υπογραφή Παππού-Μπουραΐμη οι οποίοι σιωπούν επιδεικτικά και προχωρούν σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που βασίζονται στη ληστρική εκμετάλλευση της περιοχής μας.

 

«Όποιος δήμος της Αττικής θέλει να πάρει τα αντισταθμιστικά ωφελήματα του Δήμου Φυλής, να μας παραχωρήσει χώρο για να θάβουμε και τα σκουπίδια της Αττικής»

είπε ο Γ. Πατούλης.

http://www.avgi.gr/

 

Στο ίδιο έργο θεατές συνεχίζουν να βρίσκονται οι δημότες της Φυλής με μόνη διαφορά ότι κάποιοι έχουν μετατρέψει σε μπίζνα την χωματερή και επωφελούνται βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας.

 

Συγκεκριμένα, τα αντισταθμιστικά οφέλη του Δήμου Φυλής αυξάνονται κατά 3,4 εκατ. ευρώ από 36,27 εκατ. το 2019, σε 39,67 εκατ. το 2020.

Πρόκειται για μια ακόμη επιβράβευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη προς το δίδυμο Παππού-Μπουραΐμη που του έχουν παραδώσει εν λευκώ την περιοχή στα οικονομικά λόμπι και στα συμφέροντα επιχειρήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Για αυτό και σε πρόσφατη ”παράσταση” που έδωσε είπε να

μην πυροβολείτε τον Περιφερειάρχη

 

Μάλιστα ο κ. Πατούλης όταν ρωτήθηκε γιατί η αύξηση δεν συνέβη στους όμορους Δήμους (Ασπροπύργου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος) τόνισε:

«Όποιος δήμος της Αττικής θέλει να πάρει τα αντισταθμιστικά ωφελήματα του Δήμου Φυλής, να μας παραχωρήσει χώρο για να θάβουμε και τα σκουπίδια της Αττικής»

προχωρώντας σε έναν εκβιασμό για να δικαιολογήσει την αύξηση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων για τον Δήμο Φυλής.

 

Σιωπή… από χρυσάφι!

Τελικά θα πειστούμε ότι τα σκουπίδια είναι χρυσός.

Δεν εξηγείται αλλιώς η αγάπη των τοπικών αρχόντων για τον σκουπιδότοπο της Φυλής και τον κομβικό ρόλο τους στο μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων.

Άλλωστε παρά την αύξηση των αντισταθμιστικών η δημοτική αρχή η οποία επιδίδεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα με αυτονόητα έργα –  σε πολλές περιπτώσεις  ημιτελή- αυτή τη φορά δεν έχει κάνει ούτε… κιχ έχοντας παροπλισμένα τα διαδικτυακά παπαγαλάκια.

Άραγε:

–         Που είναι ο Δήμαρχος με το σχέδιο…. της ανάπτυξης;

Μήπως το σχέδιο θα γίνει πάνω στην δυόροφη χωματερή που μας ετοίμασε;

Για λίγο ρεύμα που θα παρέχει υπέγραψε τις επεκτάσεις και τα πανωσηκώματα;

 

 

–         Που είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Αβράμης να περηφανευτεί για την μεγάλη επιτυχία και το «ζεστό χρήμα» που μπαίνει στα ταμεία του Δήμου;

Ναι, αυτός που το 2014 έλεγε ότι θα πατάξει τη διαφθορά και θα απομακρύνει την χωματερή…

Που είναι η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερώσει το Σώμα και τους δημότες για τις επεκτάσεις χωματερής, για τη νέα χωματερή και για την κατάντια που θα μας φέρουν για τα επόμενα 30 χρόνια;

 

Πανηγυρίζει η… αντίπερα όχθη…..

Μπορεί να προσπάθησαν να περάσουν χαμηλά την αύξηση των αντισταθμιστικών, αλλά η… χαρά δεν τους αφήνει με ιστοσελίδα που πέρασε προσφάτως στην αντίπερα όχθη να αποκαλύπτει τις ηγετικές ικανότητες του Παππού που αύξησε τα αντισταθμιστικά οφέλη και κατ’ επέκταση που θα παραμείνει η χωματερή στην πόρτα μας για τα επόμενα χρόνια.

 

Το ρήμα άλλωστε στο δημοσίευμα με τίτλο

 «Αύξηση 3.400.000 ευρώ στα αντισταθμιστικά και επαναφορά στα προ του 2015 επίπεδα ΠΕΤΥΧΕ ο Δήμος Φυλής στον ΕΔΣΝΑ» 

προδίδει την συγκρατημένη χαρά και μας θυμίζει την εύστοχη παροιμία «Δίπλα στο βασιλικό ποτίζεται η γλάστρα».

 

Το πανηγύρι δεν σταματά εκεί καθώς  όπως ενημερωνόμαστε από αντικειμενική – βεβαίως βεβαίως – ιστοσελίδα σα να μην έφταναν τα έσοδα ο Χρήστος Παππούς … μετά από ένα επώδυνο αγώνα διαπραγματεύσεων… κατάφερε να κλείσει συμφωνία για την υλοποίηση δεκάδων έργων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

 

…Η χαρά δεν την αφήνει!

 

%d bloggers like this: