Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης στη κοπή πίτας των Ηπειρωτών Ζεφυρίου

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου παραβρέθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα».

Στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Αθανασόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, έδωσε τον λόγο στους επικεφαλής των παρατάξεων και τους προέδρους των συλλόγων.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι πολιτικές τοποθετήσεις αφού άπαντες ήταν επηρεασμένοι από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα την ίδια ημέρα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα», κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης

«Οι προηγούμενοι μίλησαν τόσο για τα τοπικά προβλήματα, κυρίως για την παραβατικότητα στην περιοχή του Ζεφυρίου, αλλά και για τα εθνικά θέματα.  Εγώ θέλω να πω ότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, τόσο στα εθνικά όσο και στα τοπικά θέματα. Δε γίνεται τόσα χρόνια κανείς να μην ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και στην πόλη μας»

 

Στη συνέχεια αφού έκοψε κομμάτι της πίτας που αφιέρωσε στον Νικόλαο Μαλάμο, πρώην Πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. για τη πολυετή προσφορά του στο σωματείο του Ζεφυρίου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά!

Επίσης από τη παράταξη «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» έκοψαν κομμάτια της πίτας οι: Δημήτρης Καμπόλης, Κώστας Σκαμαντζούρας, Θεοδόσης Δρόλιας και Κώστας Παπαχρήστου.

Ενώ μαζί τους ήταν οι : Βασιλείου Αθανάσιος, Γκόγκας Δημήτρης, Καρράς Γιώργος, Λυχνάκης Αντώνης, Μπαδήμας Χρήστος, Μπρέμπος Άρης, Ξένου Χριστίνα, Πανάγος Δημήτρης, Παπαριστείδης Γιώργος και Τσουτσάνη Θεωνη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, με αφορμή την παρουσία του στη κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου δήλωσε στα fylikanea:

«Οι Ηπειρώτες, μεγάλο μέρος των δημοτών, αποτελούν παράδειγμα για την εργατικότητα τους αλλά και για την προσπάθεια διατήρησης της παράδοσης τους.

Πρέπει να είμαστε δίπλα στους συλλόγους με ουσιαστική βοήθεια, δίνοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προάγουν τον πολιτισμό του τόπου τους.

Πρέπει να διασώσουμε στις καρδιές μας την παράδοσή μας, να σεβαστούμε τις βαθιές ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας την πνευματική και ιστορική παρακαταθήκη κάθε τόπου».