Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απολύμαινε πλατείες, πεζοδρόμια ΚΑΙ όλους τους κεντρικούς δρόμους!!!

Όταν ο Δήμαρχος είναι δίπλα στους δημότες του!!

 

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

απολύμαινε όλο το κέντρο,

πλατείες,πεζοδρόμια, όλους τους  κεντρικούς δρόμους, το στάδιο Άργους, τις αυλές όλων των σχολείων της πόλης.

ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ….ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 

 

Πραγματικά συγκινητική ήταν η προσπάθεια των συνεργείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών και δεκάδων εθελοντών, οι οποίοι κατάφεραν μετά από ολονύκτιες προσπάθειες να απολυμάνουν τους περισσότερους κοινόχρηστους χώρους του Άργους αλλά και των χωριών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

Δεκάδες εθελοντές έβαλαν το χεράκι τους και με δικά τους μηχανήματα έκαναν τη δουλειά, ψεκάζοντας επιλεγμένα σημεία.

 

Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου άρχισαν ψεκασμοί μέσα στη πόλη του Άργους, με τους πολίτες να έχουν ειδοποιηθεί ώστε να μείνουν στα σπίτια τους, όπως και έκαναν.

 

Η μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού στον Δήμο Άργους – Μυκηνών στέφθηκε με επιτυχία, οι δημότες μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως επιβάλλεται να μείνουν στα σπίτια τους για να μην θρηνήσουμε θύματα.

 

Οι ψεκασμοί του Δήμου δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα αν οι πολίτες δεν υπακούσουν στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και δεν τηρήσουν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία για όσο καιρό χρειαστεί.

 

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος:

«Ο θεός να μας βοηθήσει. Ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια μας που κάνουν τις απολυμάνσεις. Μπράβο στους δεκάδες εθελοντές που μετά μηχανήματά τους απολυμαίνουν τα χωριά μας. Είμαστε Έλληνες και γι’ αυτό θα νικήσουμε!».

 

Οι ψεκασμοί γίνονται με ειδικό μίγμα, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ, και θα συνεχιστούν και σήμερα Κυριακή, ώστε να απολυμανθούν όσο τον δυνατόν περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι όπου περνάει και κάθεται κόσμος, με στόχο να σταματήσει όσο γίνεται η διάδοση του ιού.

ΠΗΓΗ :https://anagnostis.org/article/panstratia-me-olonykties-apolymanseis-se-argos-kai-horia-pics-vid

 

%d bloggers like this: