Ο Παππούς εξαφάνισε τον “καταπέλτη” Γιάννη Κρεμύδα από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δήμος Φυλής στέλνει κι επίσημα τις καθαρίστριες στο ταμείο ανεργίας.

 

Το θέμα των καθαριστριών  ανέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θεοδόσης Δρόλιας, ο οποίος μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη, επισκέφθηκαν το 3ο  Δημοτικό Ζεφυρίου για να συνομιλήσουν με τις συμβασιούχες καθαρίστριες και να ενημερωθούν από την διευθύντρια του σχολείου κα. Βασιλεία Καρλαρχάκη.

(δείτε θέμα εδώ: https://fylikanea.gr/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%85%CF%80-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB/ )

Αναπόφευκτα, με τα στοιχεία του δημοτικού συμβούλου κ. Θεοδόση Δρόλια και την παρουσία των καθαριστριών το θέμα πήρε διαστάσεις στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο  δημοτικός σύμβουλος κ.Θεοδόσης Δρόλιας έθεσε τα έξης ερωτήματα:

  • Με ποιο κριτήρια γίνεται η πρόσληψη των καθαριστριών;
  • Για ποιο λόγο ισχύουν διαφορετικά μισθολόγια στις καθαρίστριες της πρωτοβάθμιας με τις καθαρίστριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;
  • Για ποιο λόγο ενάμιση μήνα μετά τους αγιασμούς δεν έχουν δοθεί χρήματα στα σχολεία;

Κλείνοντας, ανέφερε ότι η διευθύντρια τους κατήγγειλε ότι το υγειονομικό έκρινε  ακατάλληλες τουαλέτες και τόνισε ότι τα σχολεία δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Στη συνέχεια μίλησε η κα  Γιαννή Κλεονίκη, που για πολλά χρόνια καθαρίζει τα σχολεία του Δήμου Φυλής και τόνισε :   “Κανείς δεν σεβάστηκε τα χρόνια που προσφέραμε  στο σχολείο και μας έφεραν μια εξευτελιστική σύμβαση για να υπογράψουμε, με μείωση των αποδοχών. Φυσικά και δεν δεχθήκαμε με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο δρόμο μετά από 15 χρόνια! ”.

Εκτός από τον δημοτικό σύμβουλο Θεοδόση Δρόλια και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΥ-ΠΟΛΙΣ κ. Γιώργος Αβραμης  στάθηκε στο πλευρό των καθαριστριών  θέτοντας μεταξύ άλλων το ερώτημα αν ο Δήμαρχος μπορεί να ζήσει με 200,00

Ο Δήμαρχος είχε φροντίσει να  εξαφανίσει τον υπεύθυνο Γιάννη Κρεμύδα από τον δημοτικό συμβούλιο και αρκέστηκε να απαντήσει : ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.

Αυτή είναι η ευαισθησία του Δημάρχου σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με τις καθαρίστριες να χάνουν τα δικαιώματα 15 χρόνων εργασίας και να οδηγούνται στην ανεργία.

Η προεκλογική τακτική της διοίκησης είναι:

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ = ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ = ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ

 

 

Τέλειωσε το δημοτικό συμβούλιο …

απαντήσεις δε δόθηκαν….

και  κανείς δε κατάφερε να βρει …. τον πολύ καλά κρυμμένο  Γιάννη Κρεμύδα