Ο πολιτικός νάνος Παππούς συνεχίζει να μικραίνει!

Γραμματείς και φαρισαίοι Παπαγάλοι της διοίκησης όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να κρύψετε την γύμνια του πολιτικού νάνου που λέγεται ΠΑΠΠΟΥΣ.

 

Όμοροι δήμοι με ελάχιστη παραβατικοτητα  χωρίς να χαλάνε εκατομμύρια σε δωρεές και  προεκλογικές φιέστες με Πρωθυπουργούς και Περιφερειάρχες,

έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια  των  δημοτών χωρίς να επιβαρύνουν τον Δήμο τους,

καταφέρνουν   

 με απλές εντολές αρμόδιων Υπουργών  να πετύχουν τα αυτονόητα

να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των δημοτών τους.

 

Παραθέτουμε τα παραδείγματα δυο όμορων Δήμων που στο  τιμόνι τους βρίσκονται δυο νέοι άνθρωποι, μακριά από διαπλοκές,που βρίσκονται από την πρώτη μέρα δίπλα στους δημότες τους.

Δυο Δήμαρχοι που δεν ζουν και τρέφονται από τα εκατομμύρια της χωματερής και παλεύουν με κάθε μέσο να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες τους.

 

ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

 

”Συνάντηση Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού με υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Η Αστυνομία με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τοποθετεί πλέον καθημερινά ενισχυμένες δυνάμεις στις Αχαρνές, αρχής γενομένης από το βράδυ της Παρασκευής. Με τον τρόπο αυτό θα προβεί σε στοχευμένες επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου με απώτερο στόχο να εξαλείψει κάθε μορφής παραβατικότητας.”

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 

”Η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών στο Δήμο μας αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ύστερα από μια σειρά ενεργειών της Δημοτικής Αρχής στα πλαίσια και της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει με την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής, για πρώτη φορά στο Δήμο μας περιπολούν τρεις ομάδες Δίας σε καθημερινή βάση και διεξάγονται έλεγχοι στα κεντρικά σημεία της πόλης, με στόχο να αποτρέψουμε τη παραβατικότητα, να προστατεύσουμε τη Δημοτική περιουσία και να κάνουμε τους πολίτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς.
Οι κάτοικοι και τα καταστήματα της πόλης μας υποφέρουν χρόνια, γι’ αυτό και εργαζόμαστε αδιάκοπα από τη πρώτη στιγμή πάνω σε αυτό το κομμάτι και τα αποτελέσματα αρχίζουν και μας δικαιώνουν μέρα με τη μέρα, καθώς η πόλη μας αλλάζει πρόσωπο.
Το έργο μας παραμένει δύσκολο αλλά συνεχίζουμε καθημερινά.”

 

Ο Παππούς αυτός ο πολιτικός νάνος δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα. 

Μέσα στον πανικό του έτρεξε να συλλάβει ….τους μη ψηφοφόρους του.

 

Για τους ψηφοφόρους του θα μας πει κάτι;

 

Θα απαντήσει σοβαρά τι σκοπεύει να κάνει με την αγαπημένη του πληθυσμιακή ομάδα;

 

Θα σχολιάσει κάτι για τις απειλές που εξαπολύουν;

 

 

Το πρόβλημα της παραβατικοτητας δεν λύνεται με δηλώσεις τύπου

 

 

 

 

%d bloggers like this: