Παραιτήθηκε ο Ηλίας Αθανασόπουλος από το διοικητικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου

Παραιτήθηκε ο  Ηλίας Αθανασόπουλος, από τη θέση του Αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, μετά από 17 χρόνια ενεργής και επιτυχημένης συμμετοχής.

Η Ευχαριστήρια Επιστολή 

 

Μέλη του Συλλόγου μας, σας ενημερώνω ότι παραιτήθηκα από μέλος του Δ.Σ. και θέση Αντιπροέδρου. Σας ευχαριστώ που αυτά τα 17 χρόνια με στηρίξατε με την ψήφο σας και ανταποκριθήκατε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη των Δ.Σ. που συνεργαστήκαμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και λύναμε προβλήματα μετά από συζήτηση. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκο Ιωάννη για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερη τιμή για μένα η συνεργασία μας με τους Ηπειρώτικους Συλλόγους Αχαρνών, Άνω Λιοσίων, Ιλίου, Καματερού, Θριάσιου Πεδίου, για το αντάμωμα χορευτικών τμημάτων. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μπούρα Αθανάσιο Βουλευτή Δυτικής Αττικής, που μας στήριξε με την Δωρεά του Προέδρου της Βουλής και Πατριώτη κ. Τασούλα Κων/νου, για την αγορά 5 αντρικών στολών

Μετά τιμής

Αθανασόπουλος Ηλίας

 

 

 

 

%d bloggers like this: