Παραμένει ΑΦΑΝΤΟ το πούλμαν για τη μεταφορά των μαθητών του 7ου νηπιαγωγείου

Μετά από 14 ημέρες σήμερα ξαναλειτούργησε το παράρτημα του 7ου νηπιαγωγείου, που είχε κλείσει λόγω κρούσματος.

Παιδιά κυρίως από το 7ο νηπιαγωγείο και κάποια από το 2ο νηπιαγωγείο,πηγαίνουν λόγω έλλειψης χώρου στο 11ο δημοτικό σχολείο. Για τη μεταφορά τους υπήρχε πούλμαν του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από καταγγελία γονέα ότι δε τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας ο Δήμος αποφάσισε να … ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ το πούλμαν.

Παρά το χρονικό διάστημα που έμεινε κλειστό το σχολείο, ο Δήμος δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια για να εξασφαλίσει τη μεταφορά των παιδιών και μάλιστα όπως αναφέρει η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου στην ανακοίνωση της προς τους γονείς:.. δεν στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουμε με κάποιον από τον Δήμο ώστε να μας πει τι θα γίνει με το πούλμαν το ποιο είχε αρχικά διαθέσει . Ως εκ τούτου θα λειτουργήσουμε χωρίς αυτό.

 

Ερώτηση σχετικά με τη μεταφορά και την ασφάλεια των παιδιών από το 7ο νηπιαγωγείο στο 11ο δημοτικό είχε καταθέσει προς τον Δήμαρχο και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ” κ. Κουλοχέρης

αλλά φυσικά …..κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε.

 

Αναμένουμε μια απάντηση από τον κ. Κρεμύδα τον υπεύθυνο για τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον Αργυρόπουλο.

 

Να τονίσουμε ότι οι αίθουσες ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί και υπάρχουν παιδιά για τα οποία δεν ξεκίνησε η σχολική χρονιά …

και παραμένουν σπίτι τους εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης Παππού να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

%d bloggers like this: