Πλήθος κόσμου στην πίτα των Πελοποννησίων Ζεφυρίου

To Σαββατο 26 Ιανουαρίου πραγματοποιηθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου « Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ»

Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης με μια πολυπληθή ομάδα.

Το κομμάτι της πίτας που έκοψε  το αφιέρωσε στον πατέρα Άγγελο, αφενός γιατί είναι Μεσσήνιος και αφετέρου γιατί μαζί  προσπαθούν   να ολοκληρώσουν τον ιερό ναό της Παναγίας Γρηγορούσης, με μόνη βοήθεια αυτή του δωρητή.

Κάτι το οποίο επισήμανε  στο λόγο του και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ.Μαυροειδακος εξαίροντας τη χορηγία του δωρητή για τις φορεσιές του συλλόγου.

 

Άραγε επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η απουσία βοήθειας από τη δημοτική αρχή προς τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Είναι λυπηρό, ο Δήμος των αντισταθμιστικών και συνάμα των εκατομμυρίων να μην ενισχύει οικονομικά τις εστίες πολιτισμού, που περιμένουν από δωρητές να φτιάχνουν εκκλησίες και στολές.

 

         Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης  δήλωσε :Προέχει η ενότητα κάθε συλλόγου, αλλά και η κοινή συνεργασία, με μοναδικό σκοπό την προώθηση του πολιτισμού.
Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και πρέπει να διαφυλάξουμε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Βασίλειο Θεοδωρόπουλο και σε όλο το διοικητικό του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση.

 

Μαζί μου στην εκδήλωση παραβρέθηκαν

Βασιλείου Αθανάσιος
Βελτσίστας Γιώργος
Γκόκας Δημήτρης
Δρόλιας Θεοδόσης
Λιόσης Ισίδωρος
Λυχνάκης Αντώνης
Ξένου Χριστίνα
Παναγιωτίδης Παναγιώτης
Πανάγος Δημήτρης
Παπαριστείδης Γιώργος
Παπαχρήστος Γιάννης
Παπαχρήστος Κώστας
Πευκιανάκης Γιάννης
Σταματάκος Ευάγγελος
Τσουτσάνη Θεώνη