Πρώτη επίσημη εμφάνιση του υποψηφίου Δημάρχου Αλέξανδρου Κουλοχέρη στα Ζεφύρια

Με θερμή αποδοχή από τον κόσμο έγινε η πρώτη επίσημη εμφάνιση του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Κουλοχέρη στα Ζεφύρια.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Αλέξανδρος Κουλοχέρηςσυνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα. Γεωργία Καμπόλη, παρέστη στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας,παραβρέθηκε από νωρίς στον εσπερινό και στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας 

Στο τέλος της λειτουργίας ο πατήρ Άγγελος Κανέλλος, αφού ευχαρίστησε σύσσωμη τη διοίκηση, νυν και πρώην, απέφυγε να καλωσορίσει  τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Κουλοχέρη.

Απεναντίας, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Χρ. Παππού και τους δημοτικούς συμβούλους ΜΟΝΟ, για την παρουσία τους.

Προφανώς  δεν είχε κανέναν λόγο για να ευχαριστήσει τη διοίκηση.

Άθελα του ο πατέρας Άγγελος τόνισε την ανυπαρξία έργων στην περιοχή του Ζεφυρίου, αλλά και γενικότερα την απουσία της διοίκησης στο πλευρό της εκκλησιάς

Αναφέρθηκε τέλος, στην συμβολή για την αποπεράτωση του ιερού ναού,  του υποψήφιου Δημάρχου Αλ. Κουλοχέρη και στον αδερφό του Δημήτρη, που ως μηχανικός είναι υπεύθυνος για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίας Γρηγορούσης, από το 1999 προσπαθεί να αποπερατωθεί με μηδενική βοήθεια από τις εκάστοτε διοικήσεις. Ευτυχώς έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία στο πρόσωπο του δωρητή Αθανάσιου Μαρτίνου, ενός ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα στην πόλη μας, να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα. Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος θα ολοκληρώσει την κατασκευή  του εσωτερικού του ιερού ναού, το  α’ εξάμηνο του 2019.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης και ο αδερφός του Δημήτρης  θα δώσουν άλλο ένα στολίδι στην πόλη μας, όπως ο περίλαμπρος ναός του Αγ. Δημητρίου.

 

Το ίδιο γεγονός συνέβη την επόμενη ημέρα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Αντάμωμα των Πελοποννησίων. Δεν θέλησαν να ανακοινώσουν  τον υποψήφιο Δήμαρχο, παρότι συνοδευόταν από μια πολυπληθή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προσφώνησαν ούτε τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Φυλής, κ. Θεοδόση Δρόλια, ο οποίος είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Ζεφύρι με μια ευρεία αποδοχή που ξεπερνά ολόκληρη τη παράταξη του Χρ. Παππού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης παρόλα αυτά επισκέφτηκε με την ομάδα του τα περίπτερα των συλλόγων στην πλατεία Κ.Λιαρός.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ ζεστή. Συνομίλησε με αρκετούς που του δήλωσαν ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια αλλαγή, από ένα νέο πρόσωπο.

 

 

Μαζί του ήταν : ο πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου κ. Παπαχρήστου με τον γιο του Γιάννη Παπαχρήστου, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί  σύμβουλοι:  Θεοδόσης Δρόλιας,  και Κώστας Σκαμαντζούρας, ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Βαγγέλης Σταματάκος, ο πολιτευτής Αθανάσιος Βασιλείου και οι :  Δημήτρης Γκόγκας, Μάνος Δασκαλάκης, Νίκος Κολιός,Αντωνία Μπλέτσα, Νίκος Μπρέμπος, Χριστίνα Ξένου, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Χριστίνα Σκανδαλάρη, Δημήτρης Σκρέκας, Πέτρος Στρέπκος, Βίκυ Χαλιανδρού και η Μαρία Χριστόπουλου.