Πως ο κραταιός Μπουραΐμης μετατράπηκε σε «μαγκούρα» του Παππού ;

Οι ένδοξες ημέρες του Τάκη Μπουραΐμη ανήκουν στο παρελθόν με τον άλλοτε ισχυρό αυτοδιοικητικό να παίζει σήμερα τον άχαρο ρόλο του «νεροκουβαλητή» της διοίκησης Παππού.

Οι μεγάλες εποχές της αυτοδυναμίας του 60% έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον κραταιό Δήμαρχο από τη Χασιά που στα 65 χρόνια του συρρικνώνεται διαρκώς πολιτικά και στη δύση πλέον της αυτοδιοικητικής του καριέρας, η μοίρα του έπαιξε ένα περίεργο έως άσχημο παιχνίδι:

Να γίνει πιστός συνεργάτης  και “μαγκούρα” του Χρήστου Παππού και να υπηρετεί την πολιτική που κάποτε καυτηρίαζε!!!

Αυτό προκύπτει από την πολιτική στάση του το τελευταίο διάστημα, μια στάση που κράτησε και στις χθεσινές δημαιρεσίες όπου για μια ακόμη φορά η παραπαίουσα παράταξη με επικεφαλής τον Τάκη Μπουραΐμη ακολούθησε τη γραμμή της διοίκησης, χωρίς καμία παρέμβαση, με μια εντελώς τυπική συμμετοχή στις διαδικασίες, στηρίζοντας τις επιλογές του Παππού.

Ο άλλοτε εκρηκτικός και σκληρά αντιπολιτευόμενος Τάκης Μπουραΐμης εξελίχθηκε σε έναν άκαπνο πολιτικό που υπηρετεί πλέον την πολιτική για την οποία κάποτε διερρήγνυε τα ιμάτιά του.

Τελικά στην πολιτική ισχύει ακράδαντα η επική φράση του Φρίντριχ Νίτσε: «Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή».

Έχτισε την πολιτική του καριέρα αντιμαχόμενος τον Παππού και σήμερα;

Τελικά τι ήταν όλο αυτό ένα κακοστημένο πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη μας ή

η κατάντια της πολιτικής σκηνής του τόπου μας που προκύπτει από το πακτωλό των χρημάτων της χωματερής;

Και για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους …

Πως θα κρίναμε εάν ξαφνικά οι δυο αιώνιοι αντίπαλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αποτελούσαν «ξαφνικά» μια ομάδα;

Δεν θα ψάχναμε τους λόγους αυτής της ένωσης;

Μονό που στην δική μας περίπτωση ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με τα βρώμικα χρήματα της χωματερης και την καρέκλα στη διαχείριση των απορριμμάτων.

 

Και ο Μπουραΐμης όσο μένει σε αυτό το… παιχνίδι, τόσο θα γκρεμίζει με άδοξο τρόπο το πολιτικό κεφάλαιο που έχτισε !!

 

%d bloggers like this: