Οι άλλοι Κλείνουν Σχολεία Προληπτικά για Απολύμανση, ο Παππούς…Κλείνει Το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο κορωνοϊος απειλεί και το Δημοτικό Συμβούλιο της Φυλής καθώς ο Δήμαρχος αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες προς το κοινό για να αποφευχθεί η συνάθροιση.

 

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση ο Δήμος, η επόμενη συνεδρίαση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ως μέτρο πρόληψης υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

 

Στη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αρ. ΦΕΚ/Α’/25-2-2020 για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού που αναφέρει η ανακοίνωση δεν περιλαμβάνεται η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων,

η οποία σύμφωνα με το νόμο για ληφθεί η απόφαση αυτή απαιτείται η πλειοψηφία των 4/5 του συνολικού αριθμού των μελών του.

Και αν θεωρείτε συνάθροιση κοινού η παρουσία των 10 δημοτών δεν συντελούν συνάθροιση οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι;

 

Μήπως τελικά να ψαχτούμε με

όσους θα μας έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο

από ταξιδάκια αναψυχής τους στο εξωτερικό,

διότι εμείς είμαστε και ζούμε εδώ!

Εμείς απλά διερωτώμαστε:

Γιατί κλείνουν οι πόρτες του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα σχολεία δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο πρόληψης

Σε άλλες περιοχές τα σχολεία είναι Κλειστά προκειμένου να γίνουν προληπτικές απολυμάνσεις υπό τον φόβο του κορωνοϊού

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους Ορεστικού την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, αποφάσισε ο δήμαρχος της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση.

 

Όλες οι σχολικές μονάδες στο Δήμο Ναυπλιέων θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 με απόφαση του δημάρχου της πόλης, λόγω κορωνοϊού.

Στα σχολεία όλου του Δήμου θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία.

 

%d bloggers like this: